FCSB

Ilie Stan, ca si retrogradat din functie

Ilie Stan e pe val dupa ce a dus Steaua in primavara europeana, insa Gigi Becali ii pregateste o surpriza neplacuta: retrogradarea din functie.
Gigi Becali a discutat in acest week-end din nou cu Anghel Iordanescu despre venirea la Steaua ca manager general, la cateva saptamani dupa ce "Generalul" refuzase.

De aceasta data, Iordanescu a fost mult mai deschis la discutii si i-a descris lui Becali modul in care vede o eventuala cooptare a sa in conducerea clubului.

"Gigi, daca vin la Steaua, sa stii ca nu vin pentru imagine, sa stau degeaba la club. Eu ma imbrac in treining, ma duc la fiecare antrenament, stau cu jucatorii...", i-a zis Iordanescu lui Becali.

Chiar si asa, Iordanescu a evitat un raspuns concret, dar Becali s-a laudat in fata oamenilor sai de la palat ca este convins ca din aceasta iarna "Tata Puiu" va lucra la Steaua.

Venirea lui Iordanescu la Steaua ar insemna diminuarea rolului pe care Ilie Stan l-ar avea in cadrul clubului. Desi in acte va ramane antrenor principal, Stan ar deveni practic un antrenor secund.

O situatie similara s-a petrecut in urma cu un an si jumatate, cand in acte antrenor principal era Eugen Neagoe, dar echipa era condusa de Victor Piturca.

Actualul selectioner ocupa functia de manager, aceeasi care i se pregateste si lui Anghel Iordanescu.

Onlinesport


Ilie Stan, ca si retrogradat din functie