FCSB

Ilie Stan a facut programul Stelei: cantonament fizic in Poiana si amicale tari in Antalya

Stelistii au aflat cu cine vor juca in 16-imile Ligii Europa, iar mai nou stiu si care va fi programul din perioada de iarna.
Dupa meritata vacanta de sarbatori, lotul formatiei lui Ilie Stan se va reuni pe 12 ianuarie, iar o zi mai tarziu jucatorii vor incepe cantonamentul din Poiana Brasov.

Cunoscut ca un adept al pregatirii centralizate, pe care a deprins-o inca de pe vremea cand era jucator si Steaua urca in fiecare iarna la cabana Forban, Ilie Stan va pune accent timp de opt zile pe antrenamentele fizice.

Steaua va reveni in Bucuresti dupa care se va deplasa pentru deja traditionalul cantonament din Antalya, unde ros-albastrii vor avea de sustinut cinci meciuri amicale cu adversari de top.

Seria partidelor va fi inceputa in 29 ianuarie contra bulgarilor de la Levski Sofia, dupa care se va continua cu Legia Varsovia - formatie calificata in 16-imile Ligii Europa (31 ianuarie), Dinamo Minsk (2 februarie), Kuban Krasnodar (5 februarie) si Debrecen (9 februarie).

Prima mansa a dublei cu Twente din 16-imile Ligii Europa se va disputa la Bucuresti in 16 februarie, iar returul o saptamana mai tarziu in Olanda.

Onlinesport


Ilie Stan a facut programul Stelei: cantonament fizic in Poiana si amicale tari in Antalya