FCSB

Becali: "Il vreau pe Lucescu la Steaua"

Gigi Becali a dezvaluit, joi seara, unul dintre cele mai mari vise pe care le are. Becali a spus ca isi doreste ca Mircea Lucescu sa antreneze Steaua, insa crede ca acest lucru este aproape imposibil.
"Cine e nebun sa zica ca nu îl vrea pe Mircea Lucescu. Dar ca sa poti sa îl vrei pe Mircea Lucescu, trebuie sa poti sa îl iei pe Mircea Lucescu. În România, omul care e capabil nu are viata. Trebuie sa îi dam în cap. Dar pe Mircea Lucescu nu poti sa îl ai. Ar fi ca si cum l-ai vrea pe Mourinho. El are în mintea lui si în inima lui sa antreneze o data Steaua. E cea mai mare echipa a României. Mircea Lucescu are personalitate, îsi permite sa faca gesturi ca cel de la finala Europa League, atunci când a ridicat steagul României", a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Becali a mentionat insa ca nu i-ar da lui Lucescu un salariu la nivelul CV-ului pe care il are, ci doar i-ar promite un bonus impresionant in cazul in care ar lua titlul.

"Ca sa antreneze Steaua poti sa faci numai într-un fel. Poate sa îmi zica asa: Da, domnule, vin si îmi dai trei milioane sau patru milioane daca iau campionatul. El nu cred ca vine sa ceara salariu", a mai spus Becali.

La Sahtior Donetk, Mircea Lucescu are un salariu anual de 6 milioane de euro.

Un alt impediment pentru venirea lui Lucescu la Steaua este rivalitatea pe care acesta a avut-o cu fostele glorii ale Stelei, cu care se afla inca in conflict.

Onlinesport


Becali: "Il vreau pe Lucescu la Steaua"