FCSB

Becali l-a amenintat cu demiterea pe Stan

Gigi Becali l-a sunat pe Ilie Stan si l-a amenintat ca risca sa fie demis in perioada urmatoare in cazul in care nu va reusi sa redreseze urgent situatia din clasament.
Finantatorul Stelei a fost extrem de calm la finalul meciului cu Ceahlaul cand a fost intrebat de situatia lui Ilie Stan, insa marti l-a sunat si l-a anuntat conditiile in care va fi demis.

"Iliuta tata, cand ai venit mi-ai cerut sa luam clasamentul de la zero si asa am facut. Erai la opt puncte de Dinamo, iar acum esti la 11. E mult, dar putem sa recuperam daca vom castiga toate cele patru meciuri. Daca nu, ne despartim", i-a transmis Becali lui Stan.

Pentru Stan, obiectivul impus de Becali este aproape imposibil, ros-albastrii urmand sa joace cu FC Brasov (a), Dinamo (d), CFR Cluj (a) si Vointa Sibiu (a).

In urma cu cateva saptamani, Becali il anuntase pe Stan ca il va demite daca nu va castiga meciurile cu Petrolul, Chiajna, Ceahlaul si Brasov. Steaua s-a impiedicat la Piatra Neamt, dar Becali nu s-a tinut de cuvant.

Motivul pentru care Becali a hotarat sa-i mai dea o sansa lui Stan este lipsa solutiilor pentru inlocuirea acestuia. Becali s-a consultat cu apropiatii sai, insa cea mai buna varianta de pe lista a fost Titi Dumitriu, care a fost refuzat.

Onlinesport


Becali l-a amenintat cu demiterea pe Stan