FCSB

Florin Costea i-a injurat pe suporterii Stelei

De parca prestatiile modeste in tricoul Stelei nu erau de ajuns, Florin Costea si-a pus in cap si putinii fani ai Stelei care mai insotesc echipa in deplasari dupa ce i-a injurat in mod repetat.
Gheorghe Mustata, liderul Peluzei Nord, sustine ca unul din motivul pentru care Florin Costea a intrat in dizgratia suporterilor este comportamentul pe care acesta l-a avut dupa meciurile cu Otelul si FC Vaslui.

"Noi am vorbit cu Alex Bourceanu ca dupa fiecare meci, indiferent de rezultat, jucatorii sa vina si sa salute galeria. Dupa meciul cu Otelul, Florin nu a venit si l-a luat si pe fratele sau. I-a spus 'Hai, ba, da-i in p... mea pe astia'. La Vaslui s-a repetat aceeasi faza, Mihai se apropia de galerie, dar Florin l-a intors din drum. Il strica si pe frate-su!", a spus Gheorghe Mustata.

Ultrasii Stelei l-au avertizat pe Costea ca daca nu isi va schimba atitudinea si daca nu va incepe sa dea goluri va trai un cosmar la Steaua.

"Vom avea o sedinta saptamana viitoare cu jucatorii in care vom clarifica unele lucruri. Florin Costea, dar si alti jucatori, nu inteleg ca au ajuns la Steaua, ca nu mai sunt la Craiova. Florin Costea trebuie sa dea goluri, ca de asta a fost adus. Daca nu joaca fotbal, sa dea banii inapoi si sa plece", i-a transmis Mustata.

Onlinesport



Florin Costea i-a injurat pe suporterii Stelei