FCSB

Steaua a urcat pe primul loc in clasamentul suporterilor

Steaua a adunat, luni seara, pe National Arena mai multi spectatori decat a avut la toate meciurile disputate pe teren propriu in acest sezon. Datorita meciului cu Rapid, Steaua a devenit echipa cu cea mai mare medie de spectatori din Liga 1.
41.432 de spectatori este cifra oficiala oferita de organizatori pentru meciul dintre Steaua - Rapid, de departe cea mai buna din acest sezon al Ligii 1.

Intr-un singur meci, stelistii au reusit sa aiba mai multi spectatori decat au avut in celelalte cinci meciuri de acasa din acest sezon. La Constanta, Ploiesti (trei ori) si Buzau, stelistii au adunat in total 35.501 spectatori.

Un alt amanunt interesant: la celelalte opt meciuri din aceasta etapa au asistat 19.300 de spectatori, mai putin decat jumatate fata de Steaua - Rapid.

Totodata, Steaua a devenit, luni seara, echipa cu cea mai buna medie de spectatori din Liga 1, avand o medie de 12.822 de oameni.

Pe locul secund in acest clasament se afla Petrolul (8.025), urmata de Otelul Galati (7.000). Rapid este pe locul 10 (4.300), in timp ce Dinamo este pe 14 (3.120).

Onlinesport


Steaua a urcat pe primul loc in clasamentul suporterilor