FCSB

Cum a fost 'lucrat' MM la Steaua: "Pentru ce-l mai tii, ba, pe asta?"

Noi detalii despre modul in care s-a produs plecarea lui MM Stoica au iesit la iveala. Fostul manager a fost 'lucrat' in permanenta de mana dreapta a lui Gigi Becali, care s-a laudat din timp ca il va face plecat pe MM de la Steaua. Iata cum a fost strans cu usa Becali sa il dea afara pe MM si dialogul aprins de la palat in care s-a decis viitorul fostului manager.
Omul care se afla in spatele plecarii de la Steaua este Teia Sponte. Personaj discret, mereu aflat in dreapta lui Gigi Becali, Teia nu l-a vrut nicio clipa pe MM.

A fost convins sa-l accepte in urma cu un an, dupa ce Steaua mergea din rau in mai rau. "Nu mai suport Steaua pe locul sase! Doar cu MM pot sa am rezultate, de asta il aduc", a argumentat Becali aducerea lui MM in fata lui Teia Sponte.

Imediat dupa revenirea lui MM, cei doi au facut o poza care sa dea bine in presa, insa de atunci mai mult s-au ignorat. Teia nu-l iertase nicio clipa pe MM pentru declaratiile pe care le-a facut dupa prima sa plecare de la Steaua si a incercat sa-l 'sape' continuu.

A facut-o si in primavara, dar Becali i-a transmis ca roadele muncii lui MM vor fi culese abia in acest sezon. Gresit, Steaua a continuat parcursul dezastruos din campionat, iar Teia si-a intrat mereu in rol.

Nu era zi la vila lui Becali din Aleaa Alexandru in care sa nu se aduca in discutie plecarea lui MM. Apogeul a fost atins dupa meciul cu Sportul Studentesc, cand a avut loc o discutie aprinsa. "Gigi, ai zis ca-l aduci pe MM ca sa ai rezultate. Uite ca nu ai! Pai daca nu ai, pentru ce-l mai tii, ba, pe asta?", i-a zis Teia Sponte.

In ajutorul lui Teia a sarit si Virgil "Breloc" Becali, insa acesta a fost domolit rapid. "Bai, Virgile, vezi-ti de treaba ta! Ce te bagi tu la fotbal?!", a replicat Becali.

In cele din urma, Becali a fost convins de Teia sa renunte la MM. Managerului i s-a transmis ca e spre binele sau sa isi dea demisia si sa plece cu fruntea sus pentru ca nu mai este dorit.

Onlinesport


Cum a fost 'lucrat' MM la Steaua: "Pentru ce-l mai tii, ba, pe asta?"