FCSB

Ilie-Fantezie! Stan debuteaza ofensiv la Steaua

La primul meci pe banca Stelei, Ilie Stan a hotarat sa joace totul pe cartea atacului. La Buzau, teren pe care a facut primii pasi in antrenorat, Ilie Stan va alinia o formula ofensiva contra Otelului.
Ilie Stan va pastra sistemul 4-4-2 al lui Ronny Levy, insa va adopta o tactica mult mai ofensiva. "Eu nu am venit la Steaua ca sa castig cu 1-0. Decat un 1-0, mai bine un 3-2. Acesta este spiritul Stelei", s-a justificat Stan.

Inaintea meciului cu Otelul, Ilie Stan a purtat discutii individuale cu Andrei Prepelita si Tibi Balan, de la care are cele mai mari asteptari in aceasta seara. Ultimul va debuta ca titular in tricoul ros-albastrilor dupa ce in urma cu trei zile s-a rezolvat si situatia sa contractuala.

Balan va juca in banda dreapta, post pe care a evoluat in dese randuri la Sportul Studentesc si de pe care a dat cea mai mare satisfactie, in timp ce Prepelita va fi pastrat in centru.

Echipa probabila a Stelei: Stanca - Emeghara, Galamaz, Iliev, Latovlevici - Balan, Prepelita, Bourceanu, Tanase - Tatu, M.Costea.

Partida dintre Steaua si Otelul Galati se va disputa duminica, de la ora 21:30, in direct pe Onlinesport.ro.

Onlinesport


Ilie-Fantezie! Stan debuteaza ofensiv la Steaua