FCSB

Ilie Stan crede ca el va lua deciziile la Steaua

Becali a muls oile, a baut laptic si s-a decis: a luat ce era liber pe o piata plina de naivi, adica pe Ilie Stan. Pe principiul "Steaua nu se refuza", devenit deja clasic, atat de adevarat ca idee dar lipsit de sprijin total in practica instituita de Becali,  Stan  a batut 'cuba' si a fost numit antrenor principal.
"Nu am cum sa refuz Steaua, poate fi ocazia carierei mele de antrenor. Oricum, ce se poate intampla? Mai rau de atat nu are cum sa fie. Astept sa ma sune Gigi si probabil o sa ma duc la palat sa discutam", a spus Stan pentru ProTV.

Fostul jucator al Stelei din anii 90 a mai declarat ca ii vrea pe suporteri aproape de echipa si ca deciziile in legatura cu jocul formatiei ros-albastre vor fi luate exclusiv de el dupa consultari cu patronul.

"O sa am discutii cu patronul, e normal sa ma consult cu el, dar eu o sa iau deciziile. Imi doresc ca suporterii Stelei sa ma sustina pentru ca sunt un fost stelist si doresc binele Stelei", a adaugat Stan.

Ilie Stan a ajuns la Mogosoaia in jurul orelor 12:00, vineri, pentru a fi prezentat jucatorilor si pentru a semna un contract.

Onlinesport


Ilie Stan crede ca el va lua deciziile la Steaua