FCSB

Levi si-a luat adio de la Steaua pe un ton agresiv

Onlinesport.ro a transmis, vineri incepand cu ora 15:00, conferinta de presa in care Ronny Levi a vorbit despre plecarea de la Steaua. La conferinta si-a anuntat prezenta si MM Stoica, dar acesta nu si-a mai facut pana la urma aparitia. Tehnicianul israelian a criticat faptul ca Steaua nu a avut in acest sezon un teren propriu si conditii optime de pregatire, spunand ca prezenta in grupele Ligii Europa este o mare realizare. Despre viitorul ros-albastrilor in Liga Europa, Levi a adaugat ca Maccabi Haifa este favorita in fata Stelei pentru locul doi.
"Vreau sa spun cateva lucruri pe care trebuie sa le stie toata lumea pentru a intelege situatie. Sunt foarte dezamagit. Cand am venit la echipa mi-am dorit sa stau cat mai mult aici. Aceasta este viata si acesta este fotbalul. 

"Aceasta echipa a schimbat in vara nu mai putin de zece jucatori. Dar problema este ca echipa nu are o baza, nu are un stadion, nu avem sala de gimnastica. Aceste lucruri sunt necesare la o echipa. Jucatorii au venit unul dupa celalalt si nu au efectuat pregatirea de vara cu tot lotul. Este nevoie de timp pentru integrarea acestora", a spus Levi pe un ton ridicat.

Stabilitatea, principala problema la Steaua

"A inceput sezonul si dupa o saptamana l-am pierdut pe Bilasco. Apoi a venit randul lui Nicolita. Pentru mine stabilitatea este importanta, la fel si continuitatea.

"Cat eu am fost in club nu au fost foarte multe posibilitati sa fac transferuri. Florin Costea este un jucator foarte bun, care insa nu a avut timp sa se integreze dupa accidentarea avuta, insa pe viitoare poate ajuta Steaua foarte mult.

"Steaua este o echipa mare, cu multi suporteri si asteptarile erau pe masura. Nu vreau sa dau vina pe nimeni. Toata lumea din club m-a respectat".

Calificare cu sansa. “TSKA a fost mai buna ca Steaua”

"Sa fiu cinstit ne-am calificat in Liga Europa intr-un moment in care CSKA Sofia a fost mai buna decat Steaua Bucuresti. Pentru mine a fost un mare succes.

"Am vorbit cu Gigi si i-am spus in vara ca echipa prezenta in cantonament este de locul 10, iar el mi-a spus atunci ca intelege".

Despre parcursul viitor in Liga Europa

"Steaua nu a pierdut in Liga Europa, asa ca sunt destule sanse de calificare. Totul este posibil in fotbal, dar pot spune ca Maccabi Haifa este favorita in fata Stelei, pentru ca este o echipa mult mai stabila.

"Steaua va face performanta cand va fi stabilitate, iar jucatorii vor juca o perioada impreuna si vor fi prieteni intre ei. Aceasta este puterea echipei".

I-a placut in Romania, dar nu stie daca mai ramane in Liga 1

"Nu stiu daca voi mai antrena in Romania. In fotbal se poate intampla orice, deci e posibil. Sa vedem ofertele".

"Am oferte, dar ca sa fiu cinstit m-am simtit foarte bine in Romania. Oamenii au fost draguti, presa la fel, ceea ce nu se intampla in Israel".

Stafeta predata lui Ilie Stan

"Ii urez succes si toate cele bune noului antrenor al Stelei. Nu cred ca are nevoie de sfaturile mele si oricum nu ma va intreba.

"Le multumesc tuturor din echipa, staff-ului, conducerii. Steaua va ramane in inima mea mereu. Forza Steaua!".

MM Stoica poate lucra oriunde: “E baiat inteligent”

"Am discutat cu MM, dar nu despre viitorul lui la Steaua. Stiu doar ca Steaua este in inima lui. Este un baiat inteligent, cunoaste fotbalul romanesc si poate avea succes oriunde ar merge".

"Am avut o relatie foarte buna cu MM Stoica si nu stiu de ce ar fi fost tensiuni intre noi".

Rony Levi a pregatit Steaua timp de sapte etape, inregistrand trei victorii, un egal si alte trei infrangeri. Cu Levi pe banca echipa ros-albastra s-a calificat in grupele Ligii Europa, unde a remizat in primele doua meciuri, 0-0 cu Schalke si 1-1 cu AEK Larnaca.

Onlinesport



Levi si-a luat adio de la Steaua pe un ton agresiv