FCSB

Becali a inceput greu saptamana si are complexe la tv

Gigi Becali nu si-a baut cafeaua de luni dimineata, dar a inceput in forta turul televiziunilor. El a facut o analiza a lotului Stelei, laudandu-se ca detine cei mai valorosi jucatori din Romania. Printre acestia s-a regasit si Gabi Bostina. In plus, dupa ce a fost umilit la Digi Sport, el a inceput sa ceara favoruri suplimentare televiziunilor de casa.
"Il avem pe Brandan pe stanga, fundasi centrali ii avem pe cei mai buni din tara, toti patru. Pe dreapta, Gabi Matei m-a incantat, poate sa joace si Banel acolo. La mijloc sunt trei foarte buni, Prepelita, Bourceanu si Radut. Plus ca mai este si Bostina, care dupa parerea mea este mijlocas central nu stanga. In atac, cu Rusescu, Tatu, Costea si Nikolici, daca mai vine si Moraes, eu zic ca stam bine. Cred ca avem cel mai bun lot din Romania", a spus Becali la sportro.

Cel mai probabil, Becali s-a referit la Cristi Tanase, numai ca accidentarile repetate ale lui Dodel l-au facut deja uitat la Steaua.

Becali a mai spus ca Prepelita va veni marti la Steaua, deoarece "Comisia nu are motive sa amane cazul", in timp ce "Moraes va veni a doua zi dupa ce-l legitimeaza bulgarii".

Becali a conditionat interventia televizata cu schimbarea unei poze de pe ecran. "Sa-mi puneti o poza mai frumoasa ca altfel nu mai intru in direct la voi", le-a reprosat Becali celor de la sportro, suferind probabil de un complex, dupa ce sambata a fost sutuit la Digi Sport.

Onlinesport


Becali a inceput greu saptamana si are complexe la tv