FCSB

Levy nu-l 'inghite' pe Costea

Mihai Costea este deceptia perioadei de pregatire de la Steaua in opinia lui Ronny Levy. Atacantul sosit de la Craiova nu face parte din planurile israelienului, care il foloseste doar pentru a scapa de gura patronului si in lipsa altor solutii. Iata ce il nemultumeste pe Levy la Costea si care este celalalt jucator aflat pe lista neagra.
Cel mai scump tranfer efectuat de Steaua in aceasta vara nu a reusit sa se acomodeze prea bine la Steaua, aducand cu el atitudinea delasatoare pe care a avut-o si in ultima perioada de la Craiova.

Deranjat de modul in care se pregateste Costea si de superficialitatea acestuia, Ronny Levy l-a scos din planurile pentru echipa de start. De la meci la meci, Costea jr. a evoluat tot mai putin, riscand sa isi piarda chiar si acest statut daca transferurile lui Moraes si Costea se vor perfecta.

"Costea, fa pressing", "Costea, fii atent", "Costea, alearga" si "Costea, coboara" sunt indicatiile pe care Levy le repeta obsesiv de fiecare data cand atacantul se afla pe teren. De cele mai multe ori, Costea nu respecta indicatiile, iar Levy se intoarce spre banca si isi pune mainile in cap.

Nu doar Levy este nemultumit de Costea. Nici colegii mai experimentati nu il au la suflet pe Costea, deoarece acesta are o atitudine aroganta. Cel mai bun prieten al lui Costea de la Steaua este Gabi Matei. In rest, "Nila" mai discuta cate putin cu Radut si Tanase. Cu alti colegi, el abia se saluta.

Bajenaru, si el pe lista neagra


Liviu Bajenaru este un alt jucator care nu a reusit sa il impresioneze pe Levy in perioada de pregatire. Marile carente ale acestuia sunt de ordin tactic, mijlocasul adus de la Bistrita avand grave erori de pozitionare in timpul meciurilor amicale.

Onlinesport


Levy nu-l 'inghite' pe Costea