FCSB

Steaua s-a facut de ras in fata unor amatori brazilieni

Steaua s-a facut de ras in amicalul disputat in fata brazilienilor de la FC Comercial, echipa modesta de liga secunda a unui campionat statal. Scorul a fost 2-2 dupa 90 de minute de fotbal modest, in care ros-albastrii s-au menajat. Bicfalvi a dat un euro-gol, in timp ce Costea a inscris primul sau gol la Steaua.
Fara Nicolita si Stanca, lasati la hotel pentru ca au dormit prea mult, Ronny Levy a inceput meciul cu doua noi achiziti in echipa de start: Tatu mijlocas dreapta si Rusescu atacant.

Jocul Stelei din prima parte nu a stralucit, insa ros-albastrii au reusit sa inscrie o data, prin Bicfalvi, in minutul 13. Reusita mijlocasului a fost superba, un sut de la 20 de metri direct in vinclu.

In rest, ros-albastrii nu au mai reusit sa le puna probleme brazilienilor de liga secunda, spre nemultumirea lui Levy, care i-a trimis pe teren inca din prima repriza pe Popa si Mihai Costea, in locul lui Brandan si Rusescu.

Steaua a avut un start bun in partea secunda, iar Costea a inscris pimul sau gol in minutul 49, cand a fentat frumos un adversar in careu si a sutat sub bara.

Ronny Levy a facut numeroase schimbari, printre care si introducerea lui Iulian Rosu. Fotbalistul in varsta de 17 ani a debutat in minutul 73 in locul lui Tatu, fara sa impresioneze.

Stelistii s-au oprit dupa marcarea golului secund si i-au lasat pe brazilieni sa pastreze posesia. Brazilienii au profitat si au inscris in minutul 80, cu un sut fabulos de la 28 de metri, la care Cojocaru nu a putut interveni. Cu doua minute inainte de final, Steaua a mai primit un gol, dintr-un penalty comis de Bejan.

Urmatorul meci al Stelei va avea loc miercuri, impotriva rusilor de la FC Krasnodar, de la 20:45.

Onlinesport


Steaua s-a facut de ras in fata unor amatori brazilieni