FCSB

Fostul sponsor al Stelei, de vanzare

Sponsorul cu care Steaua a jucat pe piept, agentia de pariuri Sportingbet, ar putea sa fie vanduta concurentilor de la Ladbrokers, la scurt timp dupa ce Sportingbet a anuntat achizitia companiei de pariuri australiene Centerbet, cu 130 de milioane de lire sterline. Sportingbet a confirmat luni, intr-un comunicat de presa, ca exista o "apropiere preliminara" a Ladbrokers.
Comunicatul de presa al Sportingbet anunta ca "Pentru a opri speculatiile din presa, anuntam ca exista o apropiere preliminara de mare interes a celor de la Ladbrokers, care poate duce sau nu la o achizitie a companiei noastre".

Actiunile Sportingbet au crescut cu 11,8% la aflarea zvonurilor legate de vanzarea companiei, in timp ce Ladbrokers nu a inregistrat cresteri la bursa.

Ladbrokers nu a facut nici un comentariu legat de dorinta de a cumpara Sportingbet, probabil pentru ca a ratat recent sa cumpere 888.com. CEO-ul Ladbrokers, Richard Glynn, are misiunea de a rearanja si dezvolta afacerea. Deja Glynn se afla in discutii cu cei de la Microgaming, cu care in trecut au mai fost contacte.

Sportingbet a cumparat la finalul lunii mai 2011 casa de pariuri australiana Centerbet, cu 130 de milioane de lire, facand rost de liciditati din listarea de noi actiuni. Seful Sportingbet, Andrew McIver, a declarat ca “Acesta achizitie este un mare pas in fata pentru Sportingbet, pentru ca accelereaza expunerea noastra pe mai multe piete si ne ofera diversitate geografica", subliniind ca "piata australiana se dezvolta foarte rapid".

Onlinesport


Fostul sponsor al Stelei, de vanzare