FCSB

VIDEO: Tatu ii salveaza debutul lui Levy

Steaua a castigat primul meci amical din aceasta vara impotriva georgienilor de la Zestafoni, scor 1-0, dupa un gol al brazilianului Leandro Tatu pe finalul primei reprize. Ros-albastrii au avut doua partide distincte, una foarte buna si una apatica. In cea apatica a debutat si Mihai Costea, cu o indolenta iesita din comun.


Cu o multime de absente in lot, Ronny Levy si-a aratat primele intentii fata de jocul pe care vrea sa il implementeze la Steaua. Antrenorul israelian a folosit un sistem 4-2-3-1, cu Popa si Bicfalvi la "inchidere", avandu-i in fata pe Nicolita, Rusescu si Tatu, in timp ce in avanposturi s-a regasit Marius Bilasco.

Toti ochii in startul meciului au fost atintiti asupra debutantilor Popa, Rusescu si Tatu, insa ei au fost eclipsati de Marius Bilasco, varf ce a parut mult mai activ decat in sezonul precedent, dar cu aceleasi lacune la finalizare.

In prima repriza, Bilasco a ratat trei sanse mari de a marca (7, 9, 23), printre care si o bara, dupa un sut frumos din marginea careului precedat de un dribling subtil.

Nu a fost singura bara a Stelei din prima repriza, deoarece Martinovici, folosit fundas dreapta, a trimis si el superb cu capul spre vinclu (15), faza fiind continuata de  ratare incredibila a lui Galamaz.

A venit apoi momentul ca noile achizitii sa treaca la treaba. Mai intai, Rusescu a trimis putin pe langa poarta (38), pentru ca apoi Leandro Tatu sa isi treaca in palmares primul gol in tricoul Stelei (42).

Varful brazilian a aparut excelent la finalizare si a luat fata unui adversar, reluand din intoarcere dupa o centrare din banda dreapta a lui Banel Nicolita. Tatu, folosit mijlocas stanga, a stabilit si scorul primei parti.

In partea secunda, ros-albastrii s-au relaxat, iar georgienii au avut posesia in cea mai mare perioada a timpului, fara a-i da insa emotii lui Razvan Stanca.

Au mai debutat la Steaua Mihai Costea si Liviu Bajenaru, insa nici unul nu a iesit in evidenta, jocul avand un ritm extrem de slab.

In schimb, Geraldo Alves s-a accidentat la doar cateva secunde de la intrarea pe teren, fiind suspect de ruptura, si a parasit terenul.

Steaua va juca urmatorul meci amical sambata, de la ora 17:00, impotriva nemtilor de la Eintracht Frankfurt.

Ronny Levy a inceput meciul in urmatoarea formula: Stanca - Martinovici, Galamaz, Iliev, Lupu - Popa, Bicfalvi - Nicolita, Rusescu, Tatu - Bilasco. Dupa pauza a fost rulat tot lotul valid. Radut, Brandan si Matei nu au jucat in aceasta partida.

Onlinesport


VIDEO: Tatu ii salveaza debutul lui Levy