FCSB

Armata nu mai e cu noi: Planul Stelei pentru negocieri

Dupa comunicatul de presa al Clubului Sportiv al Armatei, sefii Stelei au facut planul pentru negocieri si sunt gata sa revina in Ghencea, insa doar pentru a disputa meciurile din campionat. Iata planul stelistilor pentru discutiile cu CSA.
Gigi Becali vrea sa readuca Steaua in Ghencea, insa numai partial. Patronul ros-albastrilor vrea un nou contract de inchiriere, dar de aceasta data doar pe durata meciurilor din campionat.

In rest, Steaua se va pregati la baza nationalei de la Mogosoaia, ros-albastrii urmand sa semneze un parteneriat cu Mircea Sandu in urmatoarea perioada.

Pentru ca exista posibilitatea ca antrenamentele Stelei sa se suprapuna cu cele ale loturilor nationalei, ros-albastrii au gasit si o cale de mijloc. Cand nationala va avea activitati la Mogosoaia, se vor muta la Buftea, unde FRF mai detine o baza.

Revenirea Stelei in Ghencea va fi insa valabila doar pentru meciurile din campionat, deoarece la cele din cupele europene vor sa exploateze capacitatea mare a National Arena in vederea obinetii unor sume importante din vanzarea biletelor.

In ceea ce priveste datoriile de aproximativ 300 de mii de euro catre CSA, Becali este hotarat sa le plateasca, doar daca nu i se va cere sa plateasca si impozitul aferent.

Onlinesport


Armata nu mai e cu noi: Planul Stelei pentru negocieri