FCSB

Moraes a semnat cu CSKA Sofia: "Imi pare rau, nu ajung la Steaua"

Dupa ce LPF a refuzat sa-i acorde dreptul sa se antreneze cu Steaua, Junior Moraes a fost trimis de sefii ros-albastrilor in Bulgaria pentru a semna cu CSKA Sofia. Brazilianul spune ca nu mai vine la Steaua, desi Gigi Becali da asigurari ca mutarea se va realiza. Patronul Stelei a spus ca vineri va "negocia" cu CSKA transferul lui Moraes la Steaua.
"Am semnat, gata, sunt jucatorul bulgarilor. Imi pare rau ca nu pot sa ajung la Steaua, dar asta este viata. Mi s-a oferit posibilitatea sa revin in fotbal si am semnat cu CSKA. Mi-ar fi placut sa joc la Steaua, dar asta este destinul", a spus Moraes la gsptv.

Brazilianul a semnat pe trei ani cu CSKA Sofia, dar Gigi Becali sustine ca brazilianul va fi intr-un final jucatorul Stelei.

"Eram cu Zicu aici si m-au intrebat cei de la CSKA ce situatie are Moraes. Ei au facut o oferta, imi pare rau ca nu a ajuns la Steaua. Poate ajunge la Steaua pentru un an, doi, trei la Steaua. Daca Gigi Becali s-a suparat, o sa-i treaca", a afirmat Giovani Becali.

Steaua a incercat joi sa-l legitimeze pe Moraes, insa LPF s-a opus. Din acest motiv, Becali a anuntat joi dupa-amiaza ca jucatorul va semna cu CSKA Sofia, iar apoi va sosi la Steaua.

"O sa vedem, poate-l cumparam de la CSKA Sofia. Sa vedem ce pretentii au ei si o sa-l cumparam de acolo", a comentat Becali dupa ce a aflat ca Moraes a semnat cu CSKA Sofia.

Onlinesport


Moraes a semnat cu CSKA Sofia: "Imi pare rau, nu ajung la Steaua"