FCSB

Oferta de nerefuzat pentru Tatarusanu

Steaua a primit o oferta de nerefuzat pentru Ciprian Tatarusanu, iar Gigi Becali a anuntat, miercuri, ca se gandeste serios sa se desparta de portarul care a facut minuni in sezonul precedent.
3 milioane de euro este oferta care l-a facut pe Gigi Becali sa anunte ca Tatarusanu este pe picior de plecare de la Steaua. Becali a platit jumatate de suma pentru Tatarusanu in urma cu trei ani, iar acum vrea sa-si recupereze investitia.

"Este o oferta foarte importanta, ma gandesc sa-l vand. Mi-e greu sa ma despart de el, dar altadata cand mai iau banii astia?", a spus Gigi Becali.

Patronul Stelei nu a dorit sa ofere prea multe detalii, deoarece se teme ca pentru jucatorul "pe care il aduc in locul lui Tatarusanu o sa se ceara prea multi bani."

Becali va alege inlocuitorul Stelei dintre Costel Pantilimon si SIlviu Lung, insa si Mircea Bornescu a fost propus ros-albastrilor de Ana Maria Prodan.

In varsta de 25 de ani, Tatarusanu a devenit jucatorul Stelei in vara anului 2009. In cele doua sezoane petrecute in Ghencea, Tatarusanu a bifat 49 de prezente in tricoul ros-albastru.

Onlinesport


Oferta de nerefuzat pentru Tatarusanu