FCSB

Cum l-a driblat MM pe Marcel Popescu

Dupa ce s-a laudat ca va aduce "diamante si briliante" la Steaua, Marcel Popescu a fost sarit din schema in campania de transferuri a ros-albastrilor. Nu doar ca nu a mai fost numit director sportiv, insa nu a apucat sa incaseze comision nici pentru jucatorii cu care are un contract de reprezentare.
La o zi dupa ce Gigi Becali a anuntat numirea lui Marcel Popescu in functia de director sportiv, Onlinesport a dezvaluit ca MM nu este de acord cu aceasta mutare, deoarece impresarul ar fi "gura sparta".

MM a confirmat neintelegerile cu Marcel Popescu si l-a sarit pe acesta din schema la cele doua transferuri efectuate din Portugalia, Tatu si Wires.

Cei doi au contracte de impresariere in Romania cu Marcel Popescu, numai ca MM a mers direct la tinta si a discutat cu agentii celor doi, Antonio, respectiv Jorge Teixeira.

Chiar si asa, Marcel Popescu a incercat sa discute cu MM in vederea obtinerii comisionului, dar acesta nu i-a raspuns la telefon. Marcel Popescu a discutat cu Olaroiu, i-a oferit cateva DVD-uri, dar pana la urma a ramas cu buza umflata, deoarece nu a primit nici un ban de la Steaua, ros-albastrii transmitandu-i ca au rezolvat cu cei doi impresari.

"Marcel Popescu bate campii, n-are nici o implicare in transferurile lui Tatu si Wires. Nu ma intereseaza ca ii reprezinta in Romania", a comentat MM Stoica.

Onlinesport


Cum l-a driblat MM pe Marcel Popescu