FCSB

Razboi Gigi - Giovani?

Apropiatii familiei Becali vorbesc tot mai mult despre o raceala a relatiilor dintre Gigi si Giovani. Cei doi ar fi avut o discutie aprinsa in urma cu cateva zile, motivul principal fiind Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova. Gigi si Giovani nu au ajuns la un punct comun, iar apropiatii lor sustin ca nu si-au mai vorbit de cateva zile.
Modul in care Gigi Becali i-a luat apararea public lui Adrian Mititelu si sprijinul financiar pe care i l-a acordat n-a fost deloc pe placul lui Giovani. Aflat in razboi cu Mititelu, Giovani i-ar fi reprosat patronului din Ghencea ca actioneaza impotriva intereselor familiei.

Tot mai multe voci din anturajul familiei Becali sustin ca cei doi s-au certat destul de puternic, mai ales ca Gigi i-a transmis lui Giovani ca n-o sa-l "tradeze" niciodata pe Mititelu.

Giovani a fost deranjat ca, dupa transferul lui Mihai Costea, Gigi s-a aratat dispus sa-l ajute pe Mititelu cu bani si in cazul transferurilor lui Andrei Prepelita si Ovidiu Dananae. Cu banii de la Becali, Mititelu ar fi reusit sa rezolve o parte din problemele Craiovei, in timp ce Giovani spera total contrariul.

Dupa discutia aprinsa din urma cu cateva zile, cei doi nu si-au mai vorbit, insa au hotarat sa nu-si spele rufele in vazul lumii, de rusinea familiei.

Ramane de vazut insa care va fi durata conflictului de aceasta data, deoarece precedentul a tinut ani buni, in care cei doi, desi nu s-au balacarit public, s-au "blocat" in diverse afaceri cu fiecare ocazie.

Onlinesport


Razboi Gigi - Giovani?