FCSB

Planul lui Oli din vara. Iata oferta care primeaza in fata Stelei!

Cosmin Olaroiu a repetat insistent ca s-a inteles cu o echipa din zona Golfului, pe care o va prelua din vara, insa a fost extrem de misterios si nu a vrut sa dea prea multe detalii. Onlinesport va prezinta in premiera planul lui Olaroiu. Oli a fost prezentat joi seara la Steaua, venit pentru 14 zile.
Numele echipei pe care Olaroiu este aproape sa o preia din vara este o adevarata surpriza. S-au vehiculat variante precum Al-Hilal, despre care Oli a spus ca a fost aproape sa o preia, Al-Jazira sau Al-Nasr, insa nici una nu este adevarata.

Conform surselor Onlinesport, Olaroiu s-a inteles cu Al-Ain din Emiratele Arabe Unite, o echipa aflata aproape de retrogradarea in liga secunda. Oli s-a inteles deja cu seicii clubului si va avea un salariu de 2.5 milioane de dolari pe sezon, contractul urmand sa se intinda pe o perioada de trei ani.

"Pe Oli il mai desparte doar o semnatura de Al-Ain, dar pentru el cuvantul dat echivaleaza cu o semnatura. Sunt sanse mici sa mai continue la Steaua din vara. Si-a facut o cota foarte buna in acea zona si daca ar refuza toata lumea ar crede ca este neserios", ne-a declarat un apropiat al lui Olaroiu.

Al-Ain, antrenata in prezent de brazilianul Alexandre Gallo, ocupa locul 10 in prima liga din Emirate, cu 15 puncte, unul mai mult decat Al-Ittihad Kalba, prima echipa aflata sub linie.

La Al-Ain, Olaroiu se va intalni cu fostul stelist Vali Badea, ajuns si el in urma cu scurt timp in Emirate.

Pe urmele lui Balaci si Iordanescu


In trecut, Al-Ain a mai fost antrenata de Ilie Balaci si de Anghel Iordanescu. "Tata Puiu" a castigat Cupa Presedintelui in 2001, in timp ce Ilie Balaci a facut senzatie, castigand Cupa Emirului, Cupa Arabiei, Supercupa Asiei si campionatul, intre 1998 si 1999.

Onlinespot


Planul lui Oli din vara. Iata oferta care primeaza in fata Stelei!