FCSB

Becali: "Niste vagabonzi! Pe maidan cu ei!". Sase jucatori pusi pe lista neagra, Cartu si MM criticati

Finantatorul Stelei a luat foc dupa infrangerea de la Ploiesti si i-a desfiintat pe jucatori. DIca si Onofras au fost luati in colimator si trimisi pe maidan.
"Asta e neputinta si nestiinta, nu e ghinion. Noi in prima repriza n-am avut nici un sut pe poarta. In a doua repriza la fel. E printre cele mai urate meciuri din acest sezon. Lumea prin tribune imi zicea ca e blat. Astra ne invita sa dam gol si noi nu puteam!  Dar noi nu, noi voiam 0-0! Eu sunt fraier, gata, m-am invatat minte! De ce sa-mi fac dusmani pentru niste vagabonzi! Sa se duca pe maidan, n-au ce cauta la fotbal!!! Nicolita si Bicfalvi au jucat. Bicfalvi, care a jucat, l-a scos ca sa-l bage pe Dica! Bonfim si Latovlevici au mai jucat si ei ceva! Daca voia sa-l bage pe Dica, trebuia sa-l scoata pe Onofras, care nu da nici din doi metri. El cand e pe teren se intreaba daca e pe Pamant, pe Venus. Asta e jucator de Steaua? Asta nu e echipa mea, asta e echipa lui Bucsaru! E Urziceniul lui Bucsaru! Lui Gardos i s-a urcat si lui la cap, are nazuri ca e favoritul meu! Are figuri in cap", a spus Becali la sportro.

Becali a anuntat ce masuri va lua dupa acest meci. "Dau sapte-opt jucatori afara, pe maidan cu ei. Ii dau afara pe Burdujan, Dica, Onofras, Bilasco, Ricardo, pe Marinescu... Nici nu mai stiu cum ii cheama", a explicat Becali, promitand ca in locul lor va aduce "sapte-opt jucatori de clasa".

Apoi, Becali a trecut la critici la adresa lui Sorin Cartu si MM. "Antrenorul este principalul vinovat in situatia de fata pentru ca l-a scos pe Bicfalvi sa-l bage pe Dica. Idiot sunt si eu ca m-am luat dupa MM sa-l aduc pe Dica", a adaugat Becali.

Steaua isi poate lua adio de la castigarea titlului dupa infrangerea pe care a suferit-o la Ploiesti, scor 0-1 cu Astra.

Onlinesport


Becali: "Niste vagabonzi! Pe maidan cu ei!". Sase jucatori pusi pe lista neagra, Cartu si MM criticati