FCSB

Galamaz: "Mi-ar parea rau sa plece Geraldo"

Fundasul central stelist, George Galamaz, a declarat, luni, într-o conferinta de presa desfasurata în cantonamentul din Antalya, ca ar regreta transferul portughezului Geraldo Alves la o alta formatie, desi se afla în concurenta cu acesta pentru un post de titular la gruparea "ros-albastra".

"Mi-ar parea rau daca ar pleca Geraldo. Eu sunt prieten foarte bun cu el si îmi doresc sa ramâna", a spus Galamaz

El a negat si ca ar fi existat posibilitatea sa se transfere la o alta echipa în pauza competitionala de iarna. "Eu nu-mi doresc sa plec. Doar în presa s-a vorbit despre plecarea mea", a mai spus Galamaz.

Fundasul central considera ca jucatorii veniti de la Unirea Urziceni la Steaua îsi vor arata în retur valoarea. "Rezultatele si jocul nu au fost la acelasi nivel pentru ca nici n-am avut timp sa jucam constant. E greu pentru un fotbalist sa joace un meci doua, pe urma sa stea afara în meciurile din Europa. De acum se va vedea cum o sa arate noua Steaua. Toti am plecat acum de la acelasi punct si lucrurile vor merge mult mai bine", a explicat el.

George Galamaz este încrezator ca atacantul Nicolae Dica, transferat de Steaua în pauza competitionala, va avea o contributie importanta în jocul echipei. "Dica este un jucator foarte bun, a aratat-o de-a lungul timpului. Sunt sigur ca ne va ajuta în retur", a mentionat el.

Galamaz a precizat ca l-a bucurat reîntâlnirea cu fostul antrenor al Unirii Urziceni, Dan Petrescu, actualul tehnician al formatiei Kuban Krasnodar fiind în cantonament cu gruparea rusa tot în Turcia.

Steaua sustine, în perioada 15 - 25 ianuarie, primul cantonament din Turcia, în statiunea Belek.

Mediafax



Galamaz: "Mi-ar parea rau sa plece Geraldo"