FCSB

Revine Dica la Steaua?

Steaua l-ar putea repatria in aceasta iarna pe Nicolae Dica. Jucatorul care a facut senzatie in cupele europene pentru Steaua si-a reziliat contractul cu Catania, iar Marius Lacatus anunta ca este interesat de revenirea acestuia. Dica vrea si el sa evolueze in Ghencea, unde s-ar putea reintalni cu MM Stoica.
Desi Steaua nu a incasat inca toti banii din transferul lui Dica la Catania, fostul pitestean ar putea reveni in Ghencea liber de contract. Dica si-a reziliat contractul cu gruparea siciliana, iar Marius Lacatus anunta ca este interesat de transferul sau.

"Il vreau pe Dica la Steaua. Experienta lui ne-ar fi utila", a confirmat Lacatus, care, de aceasta data, este in aceeasi tabara cu MM Stoica.

Lacatus l-a vrut initial pe Wesley Lopes, dar brazilianul cere un salariu prea mare si transferul este imposibil de realizat. Resemnat, Lacatus s-a orientat catre Nicolae Dica.

Daca va reveni in Ghencea, Dica nu va juca atacant, asa cum a facut-o in precedentul mandat, ci va fi mijlocas. Lacatus il vede ca un liant intre aparare si atac, iar Dica este obisnuit deja cu acest post, pe care a evoluat si la CFR Cluj.

"Imi doresc sa revin la Steaua, dar nu pot sa ma duc sa bat la usa lor sa ma autopropun. Daca ma vor, astept sa ma contacteze, nu cred ca vor fi probleme", a spus jucatorul dorit si de Astra Ploiesti si Khazar Lankaran.

Becali nu il vrea


Marea problema in revenirea lui Nicolae Dica este GIgi Becali. Patronul ros-albastrilor nu crede ca Dica mai poate fi util Stelei, considerand ca anii si-au pus amprenta asupra evolutiilor sale.

De asemenea, Becali este nemultumit si de faptul ca Steaua nu si-a primit banii din transferul lui Dica, tocmai pentru ca jucatorul nu a confirmat la Catania.

Onlinesport


Revine Dica la Steaua?