FCSB

Steaua si Vaslui se bat pe un jucator de la Pandurii

Gigi Becali si Adrian Porumboiu au un nou motiv de disputa in aceasta iarna. Cei doi finantatori au pus ochii pe acelasi jucator, fundasul dreapta Gabriel Matei de la Pandurii Targu Jiu. Gorjenii nu vor, insa, sa ii dea drumul la Steaua.
Primul jucator pe care MM vrea sa il aduca la Steaua a fost remarcat si de Adrian Porumboiu. Cotat la 300 de mii de euro, Matei a discutat deja cu MM Stoica, dar a refuzat.

"Exista interes din partea Stelei si a Vasluiului pentru Gabi Matei, dar nu ne permitem sa ne despartim de jucatori pentru ca situatia din clasament este dramatica. El a vorbit cu MM si i-a spus ca, desi i-ar face placere sa joace la Steaua, vrea sa ramana la Pandurii", a spus Petre Grigoras.

Totusi, Grigoras il sfatuieste pe Matei sa puna Steaua pe ultimul loc, deoarece presiunea din Ghencea este mult prea mare.

"El trebuie sa ramana la noi, sa evolueze meci de meci. La Steaua este persiunea maxima, iar un esec il poate scoate definitiv din echipa", a adaugat Grigoras.

Matei are 21 de ani, s-a transferat la Pandurii de la Inter Curtea de Arges, iar in acest sezon a fost unul dintre cei mai buni jucatori ai gorjenilor.

Onlinesport


Steaua si Vaslui se bat pe un jucator de la Pandurii