FCSB

Becali, ca in vremurile bune

Circ la nivel maxim in Ghencea dupa victoria categorica in fata Universitatii Cluj. In culmea fericirii, de parca ar fi batut Liverpool, Becali a fost sufocat de un grup de sustinatori, s-a urcat pe masina si le-a transmis acestora un mesaj de sarbatori.
"E cel mai prost sezon, dar s-a incheiat bine..." - cam asta spunea Becali la iesirea de la stadion. Interviul patronului a fost perturbat insa de fanii care si-au facut deja un obicei in a-l astepta dupa fiecare meci.

"Sanatate, baieti!" - este mesajul prin care Becali ii saluta pe cei care par mai mult fanii sai decat fani ai Stelei. Unul dintre ei i-a scris chiar o poezie lui Becali, dar acesta a refuzat: "N-am nevoie, mersi!".

Se indreapta cu greu spre masina, acompaniat de vuietul multimii. "Sus, sus, sus, sus, sus!" - strigau fanii. Becali asculta de ei, se urca pe masina, iar apoi urla cat il tin plamanii: "Tiki-taka Barcelonaaa!!!"

Aducandu-si aminte ca este ultimul meci din acest an, Becali nu a dorit sa plece acasa pana nu a transmis un mesaj de Sarbatori. Patronul ros-albastrilor a luat un microfon al unui reporter de la Antena 1 si s-a transpus in rolul unui MC. "La multi ani, baieti! Sanatate la toti suporterii stelisti. Sa fiti sanatosi", a incheiat Becali circul de la -2 grade.

Onlinesport


Becali, ca in vremurile bune