FCSB

Banii lui Becali se duc pe silicoane

Platit cu 5.000 de euro lunar, fara sa aiba vreo responsabilitate la Steaua, Helmuth Duckadam redirectioneaza salariul sau catre implantul pe care sotia sa, cu 20 de ani mai tanara, intentioneaza sa si-l faca.
Presedintele Stelei vrea sa-i faca un cadou de sfarsit de an sotiei sale, oferindu-i un implant cu silicoane. Costul operatiei nu este o problema pentru Duckadam, care va fi nevoit sa scoata din buzunar jumatate din salariul pe care il castiga lunar la Steaua.

"Pe noi nu ne intereseaza ce comenteaza cei din jurul nostru. Daca eu îmi doresc si ma simt bine cu ideea acestei operatii, nu vad care e problema celorlalti. Si Helmi m-a încurajat în acest sens, pentru ca si el vrea acest lucru. Înca nu m-am decis când îmi voi mari sânii, dar cu siguranta îmi voi pune silicoane", a spus Alexandra Duckadam, 31 ani, pentru Libertatea.

Dupa ce-si va aranja sanii, doamna Duckadam isi propune sa-si repare si dantura. "Imi place sa am grija de mine, iar Helmi ma sustine, pentru ca vrea o femeie frumoasa langa el", a adaugat Alexandra Duckadam.

Onlinesport


Banii lui Becali se duc pe silicoane