FCSB

Dinamo l-a reclamat pe Iancu

Conducerea clubului Dinamo a inaintat un memoriu catre Comisia de Disciplina din cadrul LPF pentru a-l reclama pe Marian Iancu.

"FC Dinamo Bucuresti s-a adresat astazi Comisiei de Disciplina din cadrul LPF dupa declaratiile jignitoare si calomnioase ale domnului Marian Iancu la adresa clubului din Soseaua Stefan cel Mare

Declaratiile domnului Marian Iancu la GSP TV, mediatizate in presa centrala de astazi, nu pot fi trecute cu vederea. FC Dinamo Bucuresti s-a adresat Comisiei de Disciplina din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) pentru a analiza afirmatiile facute de oficialul clubului timisorean.

"Plangerea are in vedere ca domnul Iancu Marian a avut un comportament jignitor, calomnios si care afecteaza imaginea fotbalului in general si a SC Dinamo 1948 SA in special, drept pentru care va rugam sa analizati prezenta si sa dispuneti in consecinta", se arata in plangerea transmisa de clubul din Soseaua Stefan cel Mare", se arata intr-un comunicat al clubului din Stefan cel Mare.

In replica, Marian Iancu s-a aparat spunand ca declaratiile sale au fost interpretate si ca nu a insinuat niciun moment ca Dinamo a facut blat cu Victoria Branesti.

Onlinesport



Dinamo l-a reclamat pe Iancu