FCSB

Stelistii sunt siguri de victorie: "Luam trei puncte cu CFR"

Intr-o conferinta de presa transmisa in direct de Onlinesport.ro, Janos Szekely, Novak Martinovici si directorul sportiv Narcis Raducan au prefatat confruntarea cu CFR Cluj. Stelistii sunt convinsi ca vor obtine cele trei puncte, chiar daca ardelenii vor fi mai motivati dupa demiterea lui Sorin Cartu.
"Trebuie sa fim concentrati asupra jocului nostru. Daca jucam cum ne cere Lacatus, nu o sa fie o problema mare sa obtinem cele trei puncte. Fiecare echipa care vine in Ghencea da maximum. CFR Cluj o sa joace mai bine, dar nu conteaza, trebuie sa castigam", a spus Novak Martinovici.

Fundasul sarb a fost completat de Janos Szekely, acesta avertizand ca eliminarea din cupele europene ii va motiva pe ardeleni.

"Nu ne intereseaza problemele de la CFR Cluj, important este sa jucam noi bine. Cei de la CFR vor veni mult mai motivati pentru ca le-a ramas doar campionatul. Vor fi foarte motivati sa castige meciurile din campionat. Nu ne-au afectat zvonurile legate de schimbarea antrenorului. Suntem uniti si avem incredere in staff-ul tehnic", a comentat Szekely.

Directorul sportiv Narcis Raducan sustine ca adversarii de duminica nu vor fi afectati prea mult de plecarea lui Cartu, deoarece Alin Minteuan este de mult timp in staff.

"Chiar si fara Cartu, CFR Cluj ramane o echipa foarte buna. Din experienta mea, stiu ca echipele pot avea o reactie foarte buna in aceste cazuri. Poti avea surpriza sa intalnesti un adversar mai puternic decat inaintea schimbarii. Prioritatea noastra este sa fim foarte bine pregatiti la ora meciului", a opinat Raducan.

De asemenea, oficialul ros-albastrilor se teme ca CFR Cluj ar putea creste in valoare daca Boloni ar prelua echipa. "Boloni este unul dintre cei mai buni antrenori romani. Fotbalul va avea de castigat daca va alege sa vina la o echipa din Romania", a conchis Raducan.

S-a lansat Cola Steaua


Cu ocazia acestei conferinte de presa, stelistii au lansat Cola Steaua, o bautura racoritoare care va fi vanduta in peste 25.000 de magazine din intreaga tara. Fabricata de cel mai mare producator din Germania, Cola Steaua este disponibila in trei variante: 0.33l, 0.5l si 2l.

13:15 - Se incheie conferinta de presa


13:14 - Szekely: "Nu ne-au afectat zvonurile legate de schimbarea antrenorului. Suntem uniti si avem incredere in staff-ul tehnic"

13:13 - Szekely: "Cu siguranta Universitatea este echipa fanion a Clujului. Toata lumea stie acest lucru"

13:13 - Szekely: "MM a venit cu noroc la Steaua. Cu siguranta vom face lucruri bune impreuna, este un mare castig venirea lui"

13:12 - Martinovici - "Fiecare echipa care vine in Ghencea da maximum. CFR Cluj o sa joace mai bine, dar nu conteaza, trebuie sa castigam"

13:11 - Szekely: "Cei de la CFR vor veni mult mai motivati pentru ca le-a ramas doar campionatul. Vor fi foarte motivati sa castige meciurile din campionat"

13:10 - Raducan: "Boloni este unul dintre cei mai buni antrenori romani. Fotbalul va avea de castigat daca va alege sa vina la o echipa din Romania"

13:09 - Raducan: "Venirea lui MM a fost un soc bine-venit in relatia cu suporterii. Avem semnale pozitive si ne bucuram ca vom avea parte de o sustinere importanta"

13:08 - Raducan: "Chiar si fara Cartu, CFR Cluj ramane o echipa foarte buna. Din experienta mea, stiu ca echipele pot avea o reactie foarte buna in aceste cazuri. Poti avea surpriza sa intalnesti un adversar mai puternic decat inaintea schimbarii. Prioritatea noastra este sa fim foarte bine pregatiti la ora meciului"

13:07 - Martinovici: "Trebuie sa fim concentrati asupra jocului nostru. Daca jucam cum ne cere Lacatus, nu o sa fie o problema mare sa obtinem cele trei puncte"

13:07 - Szekely: "Nu ne intereseaza problemele de la CFR Cluj, important este sa jucam noi bine"

13:06 - Szekely: "Meciul cu CFR este extrem de important, ne dorim sa il castigam. O sa sarbatorim victoria cu Cola, sampanie, vin si ciocolata"

13:06 - Martinovici: "Speram ca printr-o victorie cu CFR Cluj suporterii sa bea aceasta bautura. Si dupa victoria cu Liverpool sa bea vin"

13:05 - Szekely: "Suporterii nostri trebuie sa-si racoreasca setea dupa victoriile pe care le vom obtine cu aceasta bautura. Am incercat-o si este foarte buna"

13:03 - Bobby Durbac: "Bautura este fara conservanti, contine doar arome naturale si are un gust inconfundabil de Cola. Absolut toate ingredientele se fabrica in Germania. Exista trei variante de ambalaj, la 2 litri, 0.5 litri si 0.33 litri"

13:01 - Bobby Durbac: "Exista anumite cluburi care au produse similare - Real Madrid, Galatasaray sau PSG. Consider ca e foarte important sa facem si pasul catre mass-market, sa fim mai aproape de suporterii nostri printr-o distributie in tara, foarte aproape de ei. Intentionam sa acoperim 12.500 de puncte de vanzare in Romania"

13:00 - Narcis Raducan: "Ma bucur de aceasta initiativa a departamentului de marketing. Suntem constienti ca aceste lucruri frumoase ies in evidenta atunci cand merg si jocul echipei. Sper ca, odata cu lansarea acestei bauturi, spectatorii sa capete o efervescenta superioara"

12:59 - Directorul de marketing Bobby Durbac anunta lansarea unei bauturi racoritoare - Cola Steaua

12:58 - Incepe conferinta de presa


Stelistii sunt siguri de victorie: "Luam trei puncte cu CFR"