FCSB

MM s-a intors mielusel la Steaua

Intr-o conferinta de presa transmisa in direct de Onlinesport.ro, Mihai Stoica a vorbit despre revenirea sa in Ghencea. MM a dezvaluit ca singura conditie pe care i-a pus-o lui Gigi Becali in momentul negocierilor a fost respectul - la fel precum Ilie Dumitrescu - si a anuntat ca toate deciziile majore vor fi luata de Gigi Becali.
Noul manager general al ros-albastrilor a fost insotit la conferinta de presa de Valeriu Argaseala si Helmuth Duckadam, din dorinta de a demonstra ca nu exista tensiuni la nivelul conducerii.

Marius Lacatus ar fi trebuit sa fie si el la conferinta de presa, dar a absentat deoarece avea antrenament.

Chiar si asa, MM a spus ca nu se pune problema schimbarii antrenroului. "Nu a fost nici o discutie cu Boloni. Echipa are un antrenor - Marius Lacatus - si nu se poarta nici o discutie cu un alt antrenor. Avem probleme mai importante de rezolvat acum. Sunt trei meciuri de la care trebuie sa obtinem maximum pentru ca riscam sa pierdem pasul fata de primele pozitii", a explicat MM.

Noul conducator al ros-albastrilor a anuntat ca relatia cu Gigi Becali va fi diferita fata de cea din precendentul mandat, cand reusea sa il convinga pe patron de anumite lucruri.

"Conditiile pe care i le-am pus lui Gigi au fost legate de respectul pe care doream sa mi-l poarte. Alte conditii nu pot sa-i pun unui patron. Nu pot sa-i spun ce sa vorbeasca si ce nu. Chiar daca ma deranjeaza ce spune, trebuie sa mergem mai departe. Nu mai sunt cel care sa se impacientezze pentru o chestie de genul asta. Eu nu o sa iau decizii, o sa fac propuneri. Noi o sa facem propuneri, iar patronul va decide. Vom face propuneri atat de argumentate incat sunt convins ca vor fi acceptate", a afirmat el.

MM nu a contenit in laude la adresa patronului, sustinand ca este cel mai bun din Liga 1. "Cand am cunoscut si alti patroni, am descoperit ca cu Gigi se poate lucra mult mai usor decat cu altii", a adaugat MM.

Mielusel cand vine vorba de relatia cu Gigi Becali, MM a sarit deja la gatuil lui Adrian Matei, care afirmase in prealabil ca "Surdu nu are sange in instalatie pentru a juca la Steaua".

"Daca mai aud o reactie precum a lui Adrian Matei despre Surdu, atunci se va trezi bestia din mine! Matei ar trebui sa-si vada de treaba lui, sa-si faca un control. Sa nu se mai propuna antrenor la Steaua, pentru ca nu e cazul. Sa nu-l mai jigneasca pe Surdu, care este un fotbalist de exceptie. Matei sa se duca sa se plimbe cum se plimba cand era antrenor la Lupeni cu trabucul in mana, de nu stiau oamenii aia ce are", a tunat MM.

Totodata, MM a dezvaluit si ca a purtat o discutie cu jucatorii care au fost deranjati de comentariile pe care le-a facut cat timp a fost analist.

"Am avut o discutie cu Tanase, i-am spus care este filozofia mea despre purtatorul banderolei. Pentru Tatarusanu am o afinitate, de mult timp. Este un baiat admirabil, dar asta nu inseamna ca in vestiarul Stelei este vreun jucator problema. Mi se pare ca este o echipa chiar prea cuminte. Jucatorii sunt prea linistiti, prea cuminti, trebuie sa se inraiasca!", a precizat MM.

Conferinta de presa a fost in direct pe Onlinesport.ro:

13:38 - MM: "Vom prezenta nume de jucatori, iar ultimul cuvant il va avea patronul. Sper sa avem credit din partea lui, pentru ca m-am intors mult mai bine pregatit"

13:37 - MM: "Nici un jucator care evolueaza la o alta echipa nu are un statut preferential pentru noi. Daca vom efectua transferuri, vom efectua doar cand vom fi convinsi ca jucatorii pe care ni-i dorim ni-i putem permite si sunt jucatori de care avem nevoie la ora actuala"

13:36 - MM: "Sunt convins ca Otelul va ramane unul dintre cluburile care au sanse foarte mari la castigarea campionatului"

13:35 - MM: "Ma gandesc cu groaza daca vom ajunge in Liga Campionilor si vom juca cu tiki-taka sau Real. O sa ne dea aia cu terenul in cap. Dar macar sa ajungem acolo..."

13:34 - MM: "De tiki-taka si de Real Madrid vorbiti cu Gigi, va poate da detalii. Eu nu am nici o preferinta"

13:33 - MM: "In prima discutie pe care am avut-o cu jucatorii le-am explicat ca tot ce am discutat la televiziune erau parerile mele, pe care mi le mentin. Le-am zis sa incerce sa corijeze anumite lacune pe care le au"

13:32 - MM: "Dupa meciuri, jucatorii vor ramane in cantonament. Trebuie sa faca sacrificii daca vor sa revina in fruntea clasamentului"

13:31 - MM: "Am avut o discutie cu Tanase, i-am spus care este filozofia mea despre purtatorul banderolei. Pentru Tatarusanu am o afinitate, de mult timp. Este un baiat admirabil, dar asta nu inseamna ca in vestiarul Stelei este vreun jucator problema. Mi se pare ca este o echipa chiar prea cuminte. Jucatorii sunt prea linistiti, prea cuminti, trebuie sa se inraiasca!"

13:30 - MM: "Mirel la Steaua poate reveni oricand are el de gand. Fie ca jucator, fie pe banca langa Marius Lacatus. Mai lasati-l sa puna ceva pe dreapta si apoi poate reveni"

13:29 - MM: "500 de mii de euro daca iau titlul? Dati-o pe post, poate se prinde si Gigi si-i dati o idee"

13:28 - MM: "Cred ca comportamentul vizavi de echipa proprie al celor de la Rapid ar putea fi un model de urmat si pentru suporterii Stelei. Steaua a dominat categoric Rapidul in Giulesti, iar suporterii cantau si isi sustineau echipa"

13:27 - MM: "Cu Apostol am avut o discutie aseara si nu se intoarce la Steaua, desi exista si posibilitatea asta. A fost apostrofat de o mare parte a publicului. Este singurul motiv care il face sa nu se intoarca"

13:26 - MM: "Respect toti oamenii care au facut ceva pentru Steaua, cu atat mai mult pe Nea Imi. Mi-ati dat prea mare importanta, dar nu e vina mea"

13:24 - MM: "Ii anunt pe rivali ca am revenit incarcat si duc oricat. Le atrag atentia celor care au inceput sa vorbeasca despre mine ca nu vor mai exista replici, voi fi altul. Dar daca mai aud o reactie precum a lui Adrian Matei despre Surdu, atunci se va trezi bestia din mine! Matei ar trebui sa-si vada de treaba lui, sa-si faca un control. Sa nu se mai propuna antrenor la Steaua, pentru ca nu e cazul. Sa nu-l mai jigneasca pe Surdu, care este un fotbalist de exceptie. Matei sa se duca sa se plimbe cum se plimba cand era antrenor la Lupeni cu trabucul in mana, de nu stiau oamenii aia ce are."

13:22 - MM: "Trebuie sa ne recastigam echilibrul. Pentru celalalte echipe exista doua categorii de meciuri: cu Steaua si cu celelalte. Dar pana la Craiova jucam cu CFR, Liverpool, Universitatea Cluj.."

13:21 - MM: "Daca nu vom castiga cu CFR-ul, cred ca va trebuie sa regandim strategia clubului, dar asta nu inseamna o schimbare la nivelul bancii tehnice"

13:20 - MM: "Fac un apel disperat, as vrea ca suporterii adevarati sa inteleaga si sa populeze la maxim tribunele la meciul cu CFR Cluj. Sa treaca peste toate supararile, sa vina pentru ca daca stadionul va fi plin sunt convins ca baietii astia se vor exprima altfel si vor avea o motivatie suplimentara!"

13:19 - MM: "Situatia era tensionata pentru ca jumatate din oameni ne aplaudau. Jumatate dintre cei care au fost la meci erau stelisti"

13:18 - MM: "La Targu Mures e o mare problema ca nu li se asigura intimitate oaspetilor. Am fost certati pe toata durata partidei de parca noi jucam si arbitram. Viceprimarul orasului are o imaginatie bogata, nu a fost absolut nici un gest!"

13:17 - MM: "Sabau a fost foarte inteligent, ne-a dat mingea, asa cum a facut si Mourinho cu Barcelona. Ma bucur ca am avut ocazii mari si ca pana la urma am avut sansa sa marcam pe final"

13:16 - MM: "Imi cer scuze pentru un singur gest pe care l-am facut la Targu Mures, ca m-am bucurat excesiv. Era primul meu meci, imi pierdusem orice speranta ca vom marca. Este foarte dificil sa marchezi impotriva unei echipe care joaca cu doi fotbalisti mai putin"

13:15 - MM: "Cat am lipsit s-au facut lucruri extraordinare. Sigur, din punct de vedere sportiv au fost si erori, dar nu vreau sa vorbesc despre oamenii care nu mai sunt in club"

13:14 - MM: "Nu a fost nici o discutie cu Boloni. Echipa are un antrenor - Marius Lacatus - si nu se poarta nici o discutie cu un alt antrenor. Avem probleme mai importante de rezolvat acum. Sunt trei meciuri de la care trebuie sa obtinem maximum pentru ca riscam sa pierdem pasul fata de primele pozitii"

13:13 - MM: "Eu nu o sa iau decizii, o sa fac propuneri. Noi o sa facem propuneri, iar patronul va decide. Vom face propuneri atat de argumentate incat sunt convins ca vor fi argumentate"

13:12 - MM: "Conditiile pe care i le-am pus lui Gigi au fost legate de respectul pe care doream sa mi-l poarte. Alte conditii nu pot sa-i pun unui patron. Nu pot sa-i spun ce sa vorbeasca si ce nu. Chiar daca ma deranjeaza ce spune, trebuie sa mergem mai departe. Nu mai sunt cel care sa se impacientezze pentru o chestie de genul asta"

13:11 - MM: "Am fost suporter si ma voi manifesta asa cum am facut-o mereu, ca un suporter, chiar daca imi impun sa fiu mult mai cenzurat!"

13:10 - MM: "N-am fost suporterul Stelei cat timp am fost plecat din Ghencea. Nu am fost nici cand lucram la Otelul, eram adversari. M-am bucurat cand am jucat impotriva Stelei. Dar cand am avut posibilitatea sa plec la un club rival, mi-am dat seama ca exista o incompatibilitate totala"

13:09 - MM: "Cand am cunoscut si alti patroni, am descoperit ca cu Gigi se poate lucra mult mai usor decat cu altii"

13:08 - MM: "Ma asteptam ca Gigi sa ma sune sa imi ceara sa ma intorc. Am garantia ca voi fi respectat asa cum am fost in primul mandat. Ne-am facut o promisiune, sa nu ne mai certam"

13:07 - MM: "A contat parcursul Stelei din campionat in dorinta mea de a reveni. In Cupa Romaniei Steaua si-a asigurat un obiectiv important, calificarea in semifinale! Si sa nu uitam ca pozitia in Europa League este una mult peste asteptari"

13:06 - MM: "Mi-am impus sa vin si sa stau mult. Sa nu stau doar cinci ani!"

13:05 - MM: "Mi-e greu sa spun cum ma simt! Jucatorii trebuie sa faca niste sacrificii peste cele pe care le-au facut pana acum"

13:04 - MM: "Steaua este singurul club pentru care as putea lucra. Imi doream sa ma intorc de multe ori, chiar daca nu recunosteam"

13:02 - MM: "Cu Gigi am avut multe discutii in contradictoriu, dar m-am intors fara retineri. Toate sagetile au fost trimise pentru ca stia ca sunt usor de provocat. Eu nu faceam decat sa il intorc aceste complimente si sa-l atac unde il doare mai tare. Am spus ca mai bine stau intr-o cutie de carton pentru ca ceva mai deranjant pentru el nu putea fi"

13:01 - MM: "Am emotii mai mari decat atunci cand am venit in 2002. Sunt fericit ca voi avea ocazia sa colaborez cu Helmuth Duckadam, o legenda a Stelei, cu Marius Lacatus, care ar fi trebuit sa fie si el aici, dar are antrenament, cu Vali, cu care am lucrat aproape cinci ani"

13:00 - Argaseala: "Ii urez succes lui MM! Impreuna vreau sa facem ceea ce asteapta suporterii. Ne dorim sa facem performanta la Steaua"

12:59 - Argaseala: "Incepand de astazi, domnul Mihai Stoica va fi noul manager general. Am tinut sa facem aceasta prezentare impreuna pentru a evita toate speculatiile. Nu o sa avem timp sa negam de cate ori o sa se speculeze, dar vreau sa stabilim foarte clar ca aceasta este formula prin care o sa mergem mai departe"

12:58 - Duckadam: "Ma bucura aceasta decizie a lui Mihai Stoica de a reveni in Ghencea. Steaua are nevoie de un om puternic care sa faca legatura intre echipa si patron"

La conferinta de presa mai asista Valeriu Argaseala si Helmuth Duckadam


MM s-a intors mielusel la Steaua