FCSB

Becali s-a descatusat: "Era jale mare daca nu castigam"

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat ca este foarte bucuros dupa victoria obtinuta de echipa sa la Targu Mures, altfel ar fi dat afara cinci sau sase jucatori pe care i-ar fi inlocuit cu fotbalisti de la echipa a doua.
"Bilasco este absolvit de toate pacatele si toti nervii pe care mi i-a facut de-a lungul timpului dupa ce a marcat acest gol. Ii multumesc si il iert.

"Daca nu castigam meciul asta dadeam cinci, sase afara si aduceam de la echipa a doua. Acum sentimentele s-au schimbat total. Sunt foarte bucuros, m-am descatusat si felicit echipa, chiar daca au obtinut victoria asa cum au obtinut-o", a spus Becali la Gsptv.

Becali a gasit si solutia pentru dinamizarea jocului Stelei, miscarea pe teren fiind cheia dinamizarii atacului formatiei lui Marius Lacatus.

"Parerea mea este ca jucatorii trebuie sa se miste pe teren, pentru ca atunci cand te misti gasesti mingea. Aceasta nu vine la tine daca nu o cauti.

"Noi jucam cu doi oameni in plus si pentru a castiga trebuia sa avem sapte jucatori in careul advers. Cand a iesit Tanase nu mai aveam nici busola in joc. Fiecare facea ce vroia si nu mai intelegeam nimic", a mai spus Becali.

Latifundiaru din Pipera a vorbit si de numirea lui Mihai Stoica in functia de manager: "Eu nu ma pricep la fotbal ca el. Stie multi jucatori, se uita la toate meciurile din toate diviziile si tocmai asta vreau de la el, sa echilibreze balanta intre investitie si performanta".

Becali a mai spus ca asteapta rezultate de la echipa sub conducerea lui MM Stoica din returul campionatului, acesta avand si misiunea de a lucra la mentaliatea jucatorilor.

Onlinesport


Becali s-a descatusat: "Era jale mare daca nu castigam"