FCSB

Lacatus a demisionat pentru cinci minute

Marius Lacatus nu a mai fost antrenorul Stelei pentru cinci minute. In seara zilei de luni, aproape de miezul noptii, Lacatus i-a comunicat lui Gigi Becali ca demisioneaza, insa patronul l-a intors din drum si l-a facut sa se razgandeasca. Inaintea acestei discutii telefonice, cei doi se intalnisera la resedinta lui Becali, iar Lacatus primise asigurari ca va fi lasat in pace pana in iarna.  Iata aici ce i-a promis Becali lui Lacatus pentru a-l determina sa se intoarca din drum.
Antrenorul Stelei a urmarit cu atentie emisiunile televizate de luni, in care Gigi Becali l-a criticat constant. Lacatus a trecut peste remarcile laudative la adresa jocului cu Piturca, insa nu a mai rezistat spre miezul noptii.

Becali tocmai spusese ca "Lacatus se trezeste in fiecare dimineata si gaseste cate 1.000 de euro", fapt ce l-a scos din sarite pe antrenorul ros-albastrilor.

Lacatus a asteptat ca Becali sa termine convorbirea telefonica de la un post de televiziune, iar apoi a pus mana pe telefon si l-a anuntat pe Gigi Becali ca demisioneaza.

"Gigi, daca tu consideri ca eu stau la Steaua pentru bani, te inseli amarnic. Daca asa crezi, ar fi mai bine sa ne despartim", i-ar fi spus Lacatus lui Becali.

Patronul ros-albastrilor s-a panicat la auzul celor spuse de Lacatus si si-a cerut scuze, spunandu-i ca s-a exprimat gresit. Becali l-a facut pe Lacatus sa se razgandeasca si i-a promis sustinere pana in iarna, cand se va trage linie.

Aceasta a fost a doua discutie pe care Lacatus si Becali au avut-o luni, subiectul fiind acelasi - viitorul "Fiarei". Cel mai probabil, Lacatus va ramane pana in iarna, cand i se va cauta inlocuitor.

Onlinesport


Lacatus a demisionat pentru cinci minute