FCSB

Raducan: "Nu se stie inca daca Szekely va putea juca cu Rapid"

Directorul sportiv al echipei Steaua, Narcis Raducan, a declarat, miercuri, agentiei MEDIAFAX, ca antrenorul Marius Lacatus nu stie înca daca se poate baza pe mijlocasul Janos Szekely în partida din sferturile de finala ale Cupei României, împotriva formatiei Rapid.

"Szekely a iesit accidentat în partida cu Rapid. Are cea mai usoara forma a entorsei. La ora asta, nu putem spune cu siguranta daca va fi sau nu prezent la meciul din Cupa României cu Rapid. Deocamdata el este incert", a spus Raducan.

Oficialul stelist a mentionat ca se poarta înca discutii cu reprezentantii galeriei "ros-albastre" pentru ca acestia sa vina la partida cu Rapid, din Cupa României. "Suntem înca în comunicare cu reprezentantii galeriei. Nu stim înca daca ei vor fi prezenti pe Giulesti. Noi ne dorim sa vina la meci", a precizat el.

Mijlocasul Janos Szekely a fost titular la Steaua în partida din campionat cu Rapid, el fiind înlocuit în minutul 43 de antrenorul Marius Lacatus cu Pantelis Kapetanos, din cauza unei accidentari.

Suporterii stelisti nu au fost prezenti la meciul din campionat cu Rapid, protestând astfel pentru numarul mic de bilete repartizat.

Mediafax



Raducan: "Nu se stie inca daca Szekely va putea juca cu Rapid"