FCSB

Becali e nemultumit de Lacatus

Chiar daca postul lui Marius Lacatus nu este in pericol, patronul are doua motive de nemultumire fata de munca pe care antrenorul o depune in Ghencea. Pe termen lung, acestea i-ar putea dauna "Fiarei".
Gigi Becali s-a confesat apropiatilor sai ca isi doreste sa vada un alt sistem de joc la Steaua. Lacatus a continuat sa joace cu sistemul 4-2-3-1, impus de Ilie Dumitrescu, insa evolutia echipei nu l-a multumit pe Becali.

Patronul ros-albastrilor isi doreste ca Steaua sa evolueze in 4-1-4-1, un sistem pe care Victor Piturca l-a folosit cu succes in perioada de pregatire si in prima parte a campionatului.

Daca Lacatus va reveni la 4-1-4-1, Becali ar putea rezolva si cel de-al doilea motiv de nemultumire - nefolosirea lui Mihai Radut. Mijlocasul adus de la Curtea de Arges a fost unul dintre favoritii patronului, insa de la venirea lui Lacatus nu a mai jucat.

Becali are in continuare incredere in Radut, dar crede ca postul de mijlocas la inchidere sau cel de banda nu i se potriveste. Din acest motiv, Becali va incerca sa-i sugereze lui Lacatus sa schimbe sistemul de joc.

Mihai Radut este dorit la Craiova de Victor Piturca, dar Becali nu vrea sa il lase sa plece, promitand ca o sa se implice pentru ca acesta sa revina in echipa de start.

Onlinesport


Becali e nemultumit de Lacatus