FCSB

Lista jucatorilor care pleaca de la Steaua

Imediat dupa finalul meciului cu Gloria Bistrita, Gigi Becali a anuntat ca va da sase jucatori afara. Iata lista jucatorilor intrati in dizgratia lui Gigi Becali.
Cu cateva minute inainte de primul fluier al confruntarii de la Bistrita, Becali a anuntat ca va da afara trei jucatori. Anghelov, Abrudan si Onofras sunt jucatorii care au intrat in dizgratia lui Becali.

Dupa 90 de minute pline de un joc haotic al Stelei, lista s-a mai completat cu inca trei nume. Laurentiu Marinescu, Marius Bilasco si Pantelis Kapetanos vor pleca si ei, ultimul scotandu-l din sarite pe patron la faza in care nu i-a pasat lui Bogdan Stancu.

Daca Onofras, Marinescu, Bilasco, Abrudan si Anghelov vor fi lasati sa plece liberi de contract, Kapetanos are o situatie aparte, Becali incercand sa obtina 500 de mii de euro in schimbul sau.

Alti jucatori in pericol


Dupa partida de la Bistrita, Becali i-a avertizat si pe ceilalti jucatori ca risca sa plece de la Steaua daca nu vor impresiona in ultimele sase meciuri din acest an.

Pe langa Iulian Apostol, in gura lui Becali a intrat, suprinzator, si Banel Nicolita, ale carui evolutii au fost modeste in ultima perioada.

Onlinesport


Lista jucatorilor care pleaca de la Steaua