FCSB

Bani aruncati la Steaua

6 milioane de euro a platit Steaua pentru cei 20 de jucatori transferati in aceasta vara. Majoritatea au fost insa noi tepe luate de clubul din Ghencea, care conduce la acest capitol detasat in Liga 1. Onlinesport.ro va ofera o analiza asupra transferurilor realizate de ros-albastri, din care reiese ca 16 dintre cele 20 de mutari au fost prost facute, iar aproape 5 milioane de euro au fost aruncati pe fereastra. Iata cifrele.
Eder Bonfim (300.000 euro) - Adus de la Timisoara pe ultima suta de metri, Bonfim a avut evolutii oscilante. Desi este fundas, principala problema a sa este pe faza defensiva. Este imprudent si are de multe ori probleme de pozitionare.

Octavian Abrudan (250.000 euro) - A inceput ca titular sub comanda lui Victor Piturca, dar de la sosirea lui Lacatus nu a mai bifat nici macar un minut. A comis-o pe Anfield, impotriva lui Liverpool, aceasta fiind greseala care -a scos din echipa.

Florin Gardos (100.000 euro) - Tanarul fundas central s-a dovedit a fi un transfer util pentru Steaua. Are calitati bune si poate creste in viitor.

Geraldo Alves (liber de contract) - Stalpul defensivei din Ghencea, un adevarat lider pe teren. Este unul dintre cele mai bune transferuri efectuate de Steaua in aceasta vara.

George Galamaz (500.000 euro) - O umbra palida a jucatorului de la Urziceni. Obisnuit cu un stil de joc in care juca mai mereu cu minge lunga pe Bilasco, Galamaz pare dintr-un alt film in tricoul Stelei.

Novak Martinovici (100.000 euro) - A jucat un singur meci, cu Sportul, ca fundas dreapta si a impresionat prin determinare.

Pablo Brandan (1.5 milioane euro) - Argentinianul are unul dintre cele mai mari contracte de la Steaua, insa evolutiile sale au fost inconstante. Totusi, va fi pastrat pana in vara, cand se va lua o decizie, insa cu siguranta nu arata ca un jucator de 1.5 milioane euro.

Iasmin Latovlevici (350.000 euro) - A inceput exploziv la Steaua, insa s-a stins pe parcurs. Ca si Bonfim, are mari probleme pe faza defensiva, cu greseli imense de pozitionare

Mihai Radut (750.000 euro) - Adus ca o mare promisiune, Radut a aratat tupeu doar in declaratiile facute in mass-media, nu si pe teren, unde nu are nici macar o realizare notabila

Stanislav Anghelov (liber de contract) - Bulgarul pare teleportat in tricoul Stelei. De fiecare data cand joaca are o viteza in minus.

Ricardo Gomez - (200.000 euro) - A venit nepregatit fizic, insa este un transfer util pentru Steaua. De multe ori se complica, punandu-si echipa in dificultate.

Laurentiu Marinescu (200.000 euro) - Un jucator cu calitati tehnice excelente, dar care nu este integrat in jocul Stelei. Si-a irosit la Bistrita probabil ultima sansa.

Iulian Apostol (200.000 euro) - Un jucator capabil sa-si ingroape echipa in orice moment. A reusit un singur meci bun in tricoul Stelei, impotriva lanternei rosii Sportul Studentesc.

Cosmin Matei (100.000 euro) - Tupeu pozitiv in joc, dar mai are mult de crescut pentru a emite pretentii pentru un post de titular.

Marius Onofras (100.000 euro) - O adevarata dilema transferul sau la Steaua. Nimeni nu-si poate explica cum un jucator de nivelul lui Onofras a ajuns in Ghencea.

Marius Bilasco (1 milion euro) - Nepotrivit cu stilul Stelei, pare ca un peste care se zbate pe uscat. Va pleca de la Steaua la iarna.

Jucatori care au plecat deja


Dorel Stoica (gratis) - A venit gratis, a plecat gratis. A avut evolutii bune sub comanda lui Piturca, dar apoi s-a stins.

Alex Pacurar (250.000 euro) - Nu a stralucit in tricoul Stelei si a plecat la Universitatea Cluj pentru 100.000 de euro. Un deficit de 150 de mii de euro pentru Steaua.

Razvan Stanca (150.000 euro) - A plecat dupa Piturca la Craiova pentru 100.000 euro. Steaua a pierdut 50.000 de euro cu el.

Iordan Todorov (70.000 euro) - Nu a apucat sa debuteze pentru Steaua. A plecat in Bulgaria, gratis.

Total suma de transferuri: 6.020.000 euro
Suma recuperata: 200.000 euro


Onlinesport


Bani aruncati la Steaua