FCSB

Perioada decisiva pentru Steaua

Cu un parcurs inconstant in ultima perioada, Steaua incepe o perioada de 11 zile in care poate rata toate cele trei obiective in care este implicata. Iata aici ce o asteapta pe Steaua si care pot fi consecintele.
Urmatoarele doua meciuri din campionat sunt decisive pentru pastrarea sanselor de castigare a titlului. Stelistii au doua deplasari infernale, la Bistrita si in Giulesti, unde nu au voie sa faca nici un pas gresit.

Otelul s-a distantat deja la opt puncte, iar o eventuala infrangere in oricare din aceste meciuri este o adevarata lovitura pentru stelisti.

Pana la meciul cu Rapid, stelistii vor disputa un nou meci decisiv, in Liga Europa. Cu doua puncte acumulate dupa primele trei meciuri, stelistii au nevoie de o victorie, joi, impotriva lui Utrecht, pentru a ramane in cartile calificarii.

De asemenea, stelistii asteapta cu nerabdarea tragerea la sorti de luni pentru a afla adversara din sferturile de finala ale Cupei Romaniei. Bistrita, Craiova, Rapid si Brasov pot fi aversarii ros-albastrilor.

Programul Stelei


31 Octombrie - Gloria Bistrita (deplasare)
4 Noiembrie - Utrecht (acasa)
8 Noiembrie - Rapid (deplasare)
11 Noiembrie - sfert de finala Cupa Romaniei (necunoscut)

Onlinesport


Perioada decisiva pentru Steaua