FCSB

Becali despre Mutu: "Cea mai mare hahalera"

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, ca nu are niciun fel de respect pentru atacantul român Adrian Mutu si ca nu-l va ierta niciodata pentru ca nu i-a restituit suma împrumutata, dar nu doreste ca fotbalistul sa faca închisoare pentru incidentul în care a fost implicat.
"Lasa-l naibii pe Mutu! Mutu e cea mai mare hahalera. Nu doresc raul nimanui, dar asta chiar e un om... Sunt foarte putini oameni carora le port pica. Aia mi-au furat masina, am si uitat, dar pe Mutu asta nu pot sa-l iert niciodata, e prea nenorocit. E prea hahalera de om. Adica, ma refer cu mine. «Da ma banii, ti-am dat bani». Nu vrea sa dea banii. Ce merita asta?", s-a întrebat Gigi Becali.

Becali l-a amenintat pe atacantul Adrian Mutu ca va avea probleme cu el dupa ce îsi va încheia cariera fotbalistica. "O sa vada el. Stati sa termine el cu fotbalul si nu o sa mai sfideze asa. Sa termin si eu cu astea ale mele pe care le am si o sa vada el", a spus Becali.

Totusi, finantatorul stelist nu îsi doreste ca Adrian Mutu sa faca închisoare pentru altercatia pe care acesta a avut-o cu un chelner în Italia. "Puscarie nu doresc la nimeni. Am trecut pe acolo, putin cât am trecut, si nu doresc nimanui, nici la dusmani. El nu mi-e dusman, dar e un om pe care nu pot sa-l iert", a mai spus el.

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, sustine de mai mult timp ca atacantul român Adrian Mutu are sa-i restituie 75.000 de euro, suma pe care fotbalistul refuza sa i-o înapoieze.

Mediafax


Becali despre Mutu: "Cea mai mare hahalera"