FCSB

Kapetanos, scos la vanzare

Aflat in ultimul an de contract cu Steaua, Pantelis Kapetanos va parasi mai mult ca sigur Ghencea la iarna. Evolutiile sale din acest sezon au fost mult sub cele de anul trecut, cand a fost golgheterul echipei, iar Gigi Becali a anuntat ca este de vanzare. Steaua a avut o oferta de 2 milioane de euro pentru Kapetanos, pe care a refuzat-o, iar acum risca sa il piarda pentru o suma modica. Si celalalt atacant de careu din lotul Stelei, Marius Bilasco, a primit un ultimatum din partea conducerii.
Prezenta la Campionatul Mondial nu i-a adus beneficiile dorite lui Pantelis Kapetanos. Dimpotriva, grecul a pierdut pregatirea de vara si, totodata, echipa de start la Steaua.

Dintr-un golgheter veritabil in sezonul precedent, grecul a ajuns o rezerva de lux, bifand doar doua meciuri ca titular si alte cinci intrari de pe banca, pe final de meci.

Cu un singur gol in acest sezon si cu patru etape de suspendare in Liga Europa, Kapetanos a intrat in dizgratia conducerii din Ghencea, care a anuntat ca grecul este de vanzare.

"Kapetanos nu mai este jucatorul pe care il stiam, nu mai lupta, nu mai transpira. Cine stie, s-o gandi ca Steaua este un club prea mic pentru el, desi noi l-am facut cine este acum. Daca vrea sa plece, sa vina cu o oferta si il vindem", a spus Gigi Becali.

Steaua a avut in vara o oferta de 2 milioane de euro pentru Kapetanos, pe care a refuzat-o. Acum, Kapetanos risca sa fie vandut pe o suma modica, deoarece la iarna va intra in ultimele sase luni de contract.

Ultimatum pentru Bilasco

Nici celalalt atacant de careu din lotul Stelei nu a dat randamentul scontat si a primit ultimatum din partea lui Becali. Bilasco trebuie sa arate pana la finalul anului ca merita sa fie la Steaua, altfel va fi pus pe liber.

"Pe Bilasco nu il recunosc! Parca nici nu e jucatorul pe care il vedeam la Urziceni. Una-doua, cand are mingea, cade si cerseste fault! Trebuie sa schimbe rapid ceva", a mai spus Becali.

Salvarea vine de la Stancu

Ineficienta celor doi atacanti de careu nu ii impancienteaza pe sefii Stelei, deoarece Bogdan Stancu traverseaza o forma excelenta, reusind sa fie golgheterul Ligii 1, cu zece goluri.

"Ce daca nu inscriu Kapetanos si Bilasco? Il avem pe Bogdan Stancu number one! Poate juca si varf impins, si mijlocas, si portar! Bogdan Stancu e number one!", a exultat Becali.

Onlinesport


Kapetanos, scos la vanzare