FCSB

Trei stelisti pierd echipa pentru meciul cu Pandurii

Marius Lacatus nu a fost multumit de evolutia de la Utrecht si intentioneaza sa faca trei schimbari pentru urmatorul meci al Stelei din campionat, cu Pandurii Targu Jiu. Iata aici mutarile pe care le gandeste Lacatus.

Jucatorul care l-a dezamagit cel mai mult pe Lacatus la Utrecht a fost bulgarul Stanislav Anghelov. Acesta a primit una dintre ultimele sanse la Steaua insa nu a reusit sa-si puna experienta in valoare, astfel ca Lacatus il va scoate din echipa de start pentru meciul cu Pandurii.

Cum Iulian Apostol este accidentat, Lacatus va miza pe Mihai Radut, chiar daca in urma cu cateva zile nu il vedea pregatit pentru acest post. Valoarea adversarului este scazuta, astfel ca Lacatus este hotarat sa riste.

O alta schimbare importanta este titularizarea pe flancul stang al defensivei a argentinianului Pablo Brandan, in locul lui Iasmin Latovlevici. Jucatorul sosit de la Timisoara se afla in scadere de forma si nu l-a multumit pe Lacatus la meciurile cu Dinamo si Utrecht.

Ultimul jucator pe care Lacatus se gandeste sa il schimbe este Romeo Surdu. Lacatus va miza pe un pivot, cele mai mari sanse de titularizare avandu-le grecul Pantelis Kapetanos.

Echipa probabila pentru meciul cu Pandurii: Tatarusanu - Bonfim, Gardos, Geraldo, Brandan - Ricardo, Radut - Nicolita,Stancu, Tanase - Kapetanos.

Onlinesport



Trei stelisti pierd echipa pentru meciul cu Pandurii