FCSB

Disputa intre Becali si Lacatus din cauza lui Gardos

Finantatorul Stelei a ramas impresionat de prestatia lui Florin Gardos in ultimele meciuri si l-ar vrea pe tanarul international titular in Stefan cel Mare. Lacatus nu este de acord si vrea sa mizeze pe experienta in marele derby al Romaniei. In Ghencea se naste o noua disputa, iar castigatorul este greu de prevazut.
Gigi Becali a ramas impresionat de calitatile pe care tanarul fundas le are si l-ar dori titular in marele derby cu Dinamo. "In sfarsit avem si noi un fundas central tehnic, caruia nu ii este teama sa iasa cu mingea la picior in jumatatea adversa. Va ajunge mare!", le-a spus Becali apropiatilor sai in timpul meciului cu Sportul.

Dupa ce l-a criticat pe Piturca pentru transferurile efectuate, Becali si-a schimbat radical parerea datorita noului sau favorit din Ghencea, al carui nume nu l-a invatat inca. "Piturca isi scoate toate parlelile cu acest 'Gordos'", a completat Becali.

Daca Becali l-ar vedea pe Gardos titular cu Dinamo, Marius Lacatus este hotarat sa mearga pe mana experientei si sa alinieze un cuplu format din Geraldo Alves si George Galamaz.

Becali nu l-ar vrea insa pe Galamaz titular, deoarece fundasul sosit de la Urziceni a gafat decisiv in toate cele trei meciuri din campionat in care a fost titular. Cu Astra si Sportul a comis doua lovituri libere la marginea careului, iar la Urziceni a fost depasit fara probleme de Semedo.

Onlinesport


Disputa intre Becali si Lacatus din cauza lui Gardos