FCSB

Steaua s-a intarit cu Narcis Raducan

Narcis Raducan este incepand de luni noul director sportiv al Stelei. Dorit si de Rapid si FC Vaslui, Raducan a ales in cele din urma sa vina la Steaua, dupa o discutie cu Gigi Becali.
Patronul Stelei sustine ca l-a ales pe Raducan din motive religioase. "Omul acesta vine duminica de duminica la biserica impreuna cu sotia sa. Daca acest om vorbeste cu Dumnezeu, trebuie sa vina la Steaua", a explicat Becali.

Narcis Raducan se va ocupa de urmarirea adversarilor Stelei si de monitorizarea jucatorilor aflati in atentia ros-albastrilor. De asemenea, el va incerca sa integreze grupul sosit de la Urziceni.

"Îi cunosc bine pe toti cei veniti de la Urziceni si asta va fi una din atributiile mele. Sa îi ajut sa se integreze cât mai bine. Cred ca va decurge foarte usor relatia mea cu Laca. A contat mult pentru mine ca a venit si el aici. Am mai lucrat împreuna. Domnul Argaseala ma va prezenta oficial în fata jucatorilor miercuri, când vor avea primul antrenament.

Nu am semnat înca, dar asta e o simpla formalitate. Am batut palma cu conducerea administrativa a clubului. Fara presiune nu poti face performanta. Asa a fost mereu la Steaua si asta e un lucru bun", a declarat Narcis Raducan.

Onlinesport


Steaua s-a intarit cu Narcis Raducan