FCSB

Kapetanos explica gestul cu Napoli: "Nu l-am lovit, doar l-am atins"

Atacantul Stelei, Pantelis Kapetanos, a refuzat sa isi ceara scuze dupa eliminarea din meciul cu Napoli si le-a transmis sefilor din Ghencea nu va plati amenda, in cazul in care va fi sanctionat.
"Antrenorul si colegii mei stiu ce s-a intamplat la meciul cu Napoli, sunt aici doar pentru a da explicatii fanilor. Singurele scuze pe care pot sa le cer sunt pentru meciurile cu Unirea Urziceni, Astra si Galati. Doar pentru asta trebuie sa imi cer scuze pentru ca suntem Steaua. Cat despre cartonasul rosu de joi, nu pot sa imi cer scuze pentru ca nu am facut rau nimanui. Nu am vrut sa il lovesc pe jucatorul advers, nu l-am lovit, doar l-am atins.

Eram in atac, ma duceam spre minge, iar el a aparut in fata mea. Am vrut sa il feresc, insa l-am atins. Daca mi-as cere scuze, ar fi ca si cum as recunoaste greseala. Colegii mei stiau sigur ca nu l-am lovit pe jucatorul advers. Nu aveam de ce sa il lovesc. Era 3-0, am dat si un gol, singurul lucru la care ma gandeam era sa imi ajut echipa si sa castigam meciul", a spus Kapetanos.

Fotbalistul grec a mai afirmat ca nu este de acord sa primeasca o amenda, desi suma vehiculata este de peste 30.000 de euro. "Nu sunt de acord sa primesc nici o amenda. Decat sa platesc amenda, mai bine ma duc sa fac o donatie pentru cineva care are nevoie", a completat Kapetanos.

De asemenea, Kapetanos a sustinut ca Napoli n-ar fi egalat, daca meciul s-ar fi disputat 11 contra 11. "Cred ca Napoli nu avea nici o sansa sa ne egaleze. Inainte sa imi dea rosu, nu au avut nici macar o sansa de gol. Daca jucam 11 la 11, poate mai inscriam", a mentionat Kapetanos.

Onlinesport


Kapetanos explica gestul cu Napoli: "Nu l-am lovit, doar l-am atins"