FCSB

Kapetanos, abandonat in vestiar

Pantelis Kapetanos a fost considerat de colegi principalul vinovat pentru ratarea victoriei in meciul cu Napoli. La finalul meciului, in vestiar, stelistii nu i-au vorbit lui Kapetanos si s-au ferit sa il priveasca.
Gestul stupid facut de Kapetanos in minutul 30 al meciului cu Napoli a fost momentul psihologic al confruntarii din Ghencea. Misiunea ros-albastrilor a devenit mult mai dificila, desi scorul era net favorabil, 3-0.

Calmati cu greu dupa golul primit in minutul 90+7, stelistii s-au indreptat catre vestiare, unde l-au gasit pe Kapetanos cu capul in pamant. Jucatorii lui Lacatus au ezitat insa sa il priveasca pe grec in ochi si nici nu i-au vorbit.

Singurii jucatori care au incercat sa il incurajeze pe Kapetanos au fost Geraldo Alves si Stanislav Anghelov, insa grecul nu mai putea sa vorbeasca de tristete.

El a intrat in dizgratia colegilor din vestiar, care nu s-au ferit sa il critice public pentru eliminarea stupida pe care a primit-o. "Meciul s-a rupt la eliminarea lui Kapetanos", a afirmat Florin Gardos, completat de Banel Nicolita: "Cu siguranta castigam daca nu era eliminat Kapetanos".

Conform Regulamentului de Ordine Interioara, Kapetanos va primi o amenda de doar 500 de euro, insa mai mult ca sigur suma va fi mai mare, deoarece conducerea ros-albastrilor este nemultumita de faptul ca grecul si-a lasat echipa in inferioritate.

Onlinesport
foto: Fcsteaua.ro


Kapetanos, abandonat in vestiar