FCSB

Mesajul emotionant al lui Lacatus

Marius Lacatus a tinut sa revina in Ghencea cu un mesaj emotionant catre suporteri, redat la statia de ammplificare a stadionului inaintea meciului cu Napoli. Iata aici mesajul emotionant al lui Lacatus.
"Sunt Marius Lacatus si tot ce am castigat in fotbal am reusit doar cu Steaua. Iubesc Steaua ca pe familia mea. Acum am lasat familia la mii de kilometri si am venit in Ghencea. Pentru mine, viata inseamna Steaua! Nu puteam sta fara Steaua.

Unii poate nu sunt bucurosi ca m-am intors iar. Va promit insa tuturor ca voi face totul pentru Steaua, vreau sa fim impreuna campioni! Eu, Marius Lacatus, am suferit in ultimii ani pentru ca Steaua nu a mai fost campioana. E prea mult!

Vreau sa fiu campion cu Steaua, dar stiu ca nu voi reusi decat daca ma ajutati. Noi venim si plecam, voi ramaneti. Stiu, voi sunteti Steaua. Eu sunt Marius Lacatus si-mi voi da viata sa castig acest campionat. Ajutati Steaua! Va multumesc!" - a fost mesajul lui Lacatus.

Cei 11.000 de suporteri prezenti la meciul Stelei cu Napoli au respectat mesajul lui Lacatus si au sustinut echipa in majoritatea momentelor.

Urmatorul meci pe teren propriu al Stelei va avea loc duminica, impotriva celor de la Sportul Studentesc.

Onlinesport


Mesajul emotionant al lui Lacatus