FCSB

Cota lui Hagi a scazut dramatic

Gica Hagi ramane in continuare un nume la moda in Turcia, insa cota sa tinde sa scada. Dorit in trecut de Galatasaray, "Regele" se afla momentan doar in coada lista modestei Eskisehirspor.
Perioada de inactivitate in antrenorat i-a scazut dramatic cota lui Hagi. In urma cu un an si jumatate, "Regele" a fost dorit de Galatasaray sau Sevilla, dar nu a fost multumit de contractul propus si a refuzat de fiecare data.

Timpul a trecut si lumea a inceput sa uite de antrenorul Gica Hagi. Dovada sta ultima oferta pe care a primit-o, de la ocupanta penultimului loc din campionatul Turciei, Eskisehirspor, care dupa sase etape a acumulat doar doua puncte.

Si Hagi nu este nici macar favorit sa preia aceasta modesta cu nume imposibil. El este al saselea nume pe lista, dupa Samet Aybaba, Bulent Korkmaz, Hakan Sukur, Coskun Demirbakan si Nurullah Saglam.

"Regele" a refuzat in aceasta toamna oferta Stelei, dar a anuntat ca este gata sa revina din iarna. El cere un contract pe minim 3 ani si mana libera pentru a face totul asa cum doreste.

Onlinesport


Cota lui Hagi a scazut dramatic