FCSB

Lacatus anunta o remaniere la Steaua

La prima conferinta de presa de la revenirea in Ghencea, Marius Lacatus a anuntat, in direct pe Onlinesport.ro, ca in iarna va renunta la cinci jucatori, deoarece considera ca are un lot prea numeros. De asemenea, Lacatus a prefatat meciul cu Napoli din Liga Europa.
"Nu mi s-a dat nicio  lista neagra. Este un lot de 29 de jucatori, cred ca sunt prea multi, este foarte greu sa lucrezi cu atat de multi jucatori. La iarna se va face o remaniere, vor ramane 24-25 de jucatori", a spus Lacatus.

Noul tehnician al ros-albastrilor a admis ca moralul jucatorilor nu este ridicat, dar spera ca pana la ora meciului sa rezolve toate problemele.

"Am gasit o atmosfera destul de buna, chiar daca rezultatele trecute au lasat o urma in sufletul jucatorilor. Vom face tot ce depinde de noi sa-i aducem la un nivel ridicat la ora jocului. Daca din punct de vedere psihic vor sta bine, si evolutia lor va fi buna", a adaugat Lacatus.

Tehnicianul ros-albastrilor a explicat si motiele pentru care nu a renuntat la vechiul staff, dezvaluind ca va lua legatura si cu Ilie Dumitrescu pentru a primi informatii.

"As fi fost nebun sa ii indepartez pe Edi Iordanescu, Michele Bon sau Nae. Ei ma vor ajuta. Voi lua legatura si cu Ilie dupa meciul cu Napoli pentru a cere detalii despre jucatori", a completat el.

Referitor la partida cu Napoli de joi, Lacatus are sapte probleme de lot, cei cinci jucatori de la Urziceni plus Ifeaniy Emeghara si Eugen Baciu.

"Ne asteapta un meci foarte greu, impotriva unei echipe puternice. Napoli se prezinta la un  nivel foarte ridicat, dar sper ca jucatorii sa aiba alta atitudine fata de cea din meciurile trecute. Speram intr-un rezultat bun, chiar daca nu ne va fi usor. Avem jucatori de calitate, care trebuie sa faca un joc foarte precis. Paradoxal, Napoli joaca mult mai bine in deplasare decat in atac. Au un apetit ofensiv si trei-patru jucatori ofensivi, Cavani, Lavezzi, Hamsik, care oricand pot face diferenta. Se grupeaza foarte bine pe faza defensiva, fac o densitate buna si joaca foarte bine pe contraatac", a comentat Lacatus.

La partida cu Napoli sunt asteptati peste 15.000 de suporteri ai Stelei, iar Lacatus a facut un apel catre cei care vor fi prezenti la meci, pentru a sustine echipa.

"Nu cred ca Marius Lacatus este cel care trebuie sa fie sustinut de fani, ci Steaua, ea are nevoie de ei. Ii rog sa fie alaturi de echipa, indiferent de momentele prin care va trece echipa. Daca ei ii vor incuraja, sigur ca echipa va avea rezultate", a conchis "Fiara".

Prezent la conferinta de presa, Banel Nicolita a afirmat ca se bucura de sosirea lui Marius Lacatus. "Atmosfera este foarte buna, ne bucuram ca Marius Lacatus a revenit alaturi de noi. Speram sa-l ajutam, sa dam mult mai mult pe teren si sa castigam orice meci. Ne bucuram ca avem un antrenor stabil, care va veni cu plusul de care echipa are nevoie. Incepand de maine, speram sa-i facem o bucurie", a spus Banel Nicolita.


Conferinta de presa a fost in direct pe Onlinesport.ro:

12:42 - "As fi fost nebun sa ii indepartez pe Edi Iordanescu, Michele Bon sau Nae. Ei ma vor ajuta. Voi lua legatura si cu Ilie dupa meciul cu Napoli pentru a cere detalii despre jucatori"

12:41 - "Nu mi s-a dat nicio  lista neagra. Este un lot de 29 de jucatori, cred ca sunt prea multi, este foarte greu sa lucrezi cu atat de multi jucatori. La iarna se va face o remaniere, vor ramane 24-25 de jucatori"

12:40 - "Nu sunt speriat de redebut, nu se poate intampla nimic rau. Familia mea este departe, dar sunt sigur ca va suferi alaturi de mine"

12:39 - "Cei de la Napoli au si ei minusurile lor, dar noi va trebuie sa anihilam jucatorii care pot face diferenta. Sunt sigur ca putem spera la un rezultat bun. Daca nu vom inscrie, nu putem spera la un rezultat pozitiv"

12:37 - "Nu voi schimba sistemul de joc deoarece am pregatit echipa o singura zi. Speram sa luam decizia cea mai buna in alegerea primului 11. Sigur vor aparea modificari in primul 11"

12:36 - "Nu cred ca Marius Lacatus este cel care trebuie sa fie sustinut de fani, ci Steaua, ea are nevoie de ei. Ii rog sa fie alaturi de echipa, indiferent de momentele prin care va trece echipa. Daca ei ii vor incuraja, sigur ca echipa va avea rezultate"

12:35 - "Trebuie timp, dar nu ne asteapta nimeni. Lotul este valoros, insa trebuie sa construim o echipa, un grup puternic care sa abordeze de o alta maniera jocurile decat pana acum"

12:34 - "Paradoxal, Napoli joaca mult mai bine in deplasare decat in atac. Au un apetit ofensiv si trei-patru jucatori ofensivi, Cavani, Lavezzi, Hamsik, care oricand pot face diferenta. Se grupeaza foarte bine pe faza defensiva, fac o densitate buna si joaca foarte bine pe contraatac"

12:34 - "In afara celor cinci jucatori de la Urziceni, doar Emeghara si Baciu nu pot juca, deoarece sunt accidentati"

12:33 - "Am gasit o atmosfera destul de buna, chiar daca rezultatele trecute au lasat o urma in sufletul jucatorilor. Vom face tot ce depinde de noi sa-i aducem la un nivel ridicat la ora jocului. Daca din punct de vedere psihic vor sta bine, si evolutia lor va fi buna"

12:32 - "Ne asteapta un meci foarte greu, impotriva unei echipe puternice. Napoli se prezinta la un  nivel foarte ridicat, dar sper ca jucatorii sa aiba alta atitudine fata de cea din meciurile trecute. Speram intr-un rezultat bun, chiar daca nu ne va fi usor. Avem jucatori de calitate, care trebuie sa faca un joc foarte precis"

12:31 - Incepe conferinta de presa


Lacatus anunta o remaniere la Steaua