FCSB

Becali despre Copos: "Un tigan de doi lei"

Finantatorul Stelei a adoptat o noua tactica dupa ce si-a desfiintat jucatorii la finalul meciului cu Otelul Galati. Gigi Becali a anuntat ca jucatorii vor juca pe tactica "mucles", inspirata de la Iulian Apostol. Becali a incheiat cu un atac violent la adresa lui George Copos.
"Copos este un nenorocit, un tigan de doi lei care nu isi vede de treaba lui. A facut numai nenorociri, numai magarii, nu a dat banii inapoi la lume! Are o fata de om de nimic", a declarat Becali.

Deranjat ca in presa au fost evidentiate desele schimbari de antrenori din Ghencea, Becali a anuntat ca nu mai renunta la Iulian Apostol. "Ce daca n-a facut nimic la Steaua. Il platesc sa bea o cafea si sa spuna mucles! De acum inainte, o sa le cer tuturor jucatorilor sa zica mucles", a spus Becali la gsptv.

De asemenea, Becali a precizat ca bulgarul Stanislav Anghelov nu se afla pe nici o lista neagra. "Cum sa plece Anghelov? E un mijlocas de valoare, o sa ramana la Steaua. Si cu Kapetanos ce sa am!?", a adaugat Becali.

Totodata, Becali crede ca suporterii nu se vor intoarce impotriva lui. "Cei din galerie sunt prietenii mei, am vorbit cu ei si o sa injure ziaristii", a conchis Becali.

Onlinesport


Becali despre Copos: "Un tigan de doi lei"