FCSB

MM e daramat: "E posibil sa ma las"

Usa pe care Gigi Becali i-a trantit-o in nas l-a devastat pe MM Stoica. Revenit la Steaua doar pentru o zi, MM incepuse deja munca la club, insa apropiatii lui Gigi Becali au blocat mutarea. MM a primit cu tristete aceasta veste si spune ca se gandeste sa renunte la fotbal.
In timp ce Gigi Becali a afirmat ca el a fost cel care a renuntat la MM Stoica, actualul om de televiziune sustine ca lucrurile au stat total diferit.

"I-am transmis lui Becali ca nu ma mai intereseaza. Oricum, eram foarte indoit", a spus MM pentru National, dezvaluind ca ia in calcul varianta retragerii din fotbal: "E posibil sa ma las".

Unul din motivele pentru care Becali a renuntat sa il mai aduca pe MM a fost declaratia pe care acesta a facut-o, conform careia va cere conditii peste cele ale lui Victor Piturca.

"Nu ma refeream la faptul ca-i voi cere sa nu mai vorbeasca nimic de antrenori sau de jucatori. Erau alte chestiuni, care, in acest moment, nu mai pot face obiectivul niciunei discutii, pentru ca subiectul e inchis", a explicat MM.

Onlinesport


MM e daramat: "E posibil sa ma las"