FCSB

Nicolita il regreta pe Ilie Dumitrescu

Capitanul echipei Steaua, Banel Nicolita, a declarat, joi, ca regreta plecarea tehnicianului Ilie Dumitrescu si ca spera ca actualul interimar, Eduard Iordanescu, sa ramâna în Ghencea si dupa numirea unui antrenor principal, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Ma bucur ca am marcat si este important ca ne-am calificat, deoarece aveam nevoie de un succes. Ne asteapta meciuri dificile, speram sa câstigam si la Galati. Am întâlnit o echipa care ne-a pus ceva probleme, însa cred ca am dominat jocul. Nu a fost o descatusare pentru mine acest gol si regret despartirea de Ilie Dumitrescu. Asteptam si noi ca lucrurile sa se aseze si sa stim cu cine vom lucra în continuare. Oricum, Edi este un antrenor bun si sa speram ca va ramâne în continuare alaturi de noi, chiar daca va fi sa vina un alt principal", a declarat, dupa meci, Banel Nicolita, autorul golului echipei Steaua în meciul cu Gaz Metan CFR Craiova.

Întrebat daca s-a întâlnit la Craiova cu fostul antrenor de la Steaua, Victor Piturca, Nicolita a raspuns: "Nu, nu m-am întâlnit. Pentru mine, domnul Piturca ramâne un antrenor deosebit si îi urez bafta la Craiova".

Echipa Steaua Bucuresti s-a calificat în optimile de finala ale Cupei României - Timisoreana, dupa ce a învins, joi, la Craiova, cu scorul de 1-0 (0-0), formatia din Liga a II-a Gaz Metan CFR Craiova, într-un meci din 16-imile competitiei.

Joi, mijlocasul Janos Szekely a revenit într-un meci la Steaua dupa sase luni de absenta, în urma unei accidentari suferite în luna martie.

Mediafax



Nicolita il regreta pe Ilie Dumitrescu